NTNUI Enduro

Tekst: Thorbjørn Tholo / Bilde: Illustrasjonsbilde

Hvem er vi?
Vi er en nyetablert gruppe som skal fasilitere for å samle stisykkel-interesserte studenter på tvers av ulike linjer og trinn ved NTNU. Vi vet at det er mange som driver med ulike former for stisykling, og tenkte derfor at det var på høy tid å få etablert en slik gruppe.

Hva gjør vi?
Visjonen vår er å få med både erfarne syklister og nybegynnere ut på de fantastiske stiene som Trondheim har å by på. I tillegg til dette ønsker vi å arrangere helgeturer til eksempelvis Oppdal for stisykling og Hafjell/Åre for heisbasert sykling. Vi håper og tror at dette vil kunne bidra til å bygge god kultur i gruppen.

Vi har også opprettet en Facebook-gruppe som skal fungere som koordinering for lavterskel økter lokalt i Trondheim.

Hvilke planer har vi for fremtiden?
Vi ser på mulighetene for å ordne et lokale og tilhørende verktøy slik at det blir enkelt å vedlikeholde sykkelen. Dersom det blir interesse for gruppen ønsker vi å se på mulighetene for å få tilegnet et område som vi kan bygge sti på. Dette avhenger da av at vi har medlemmer som kunne tenke seg å bli med på dugnader.

Det hadde også vært utrolig kult å stille med et NTNUI-lag i et Enduro ritt, og i forlengelse av dette arrangere et internt lavterskel-ritt for medlemmer.

Hvilket utstyr trenger jeg?
Vi har foreløpig ikke noe utstyr for utleie. Dersom man ikke har en fulldempet stisykkel kan man fint møte opp med en standard terrengsykkel for å teste ut før man eventuelt går til innkjøp av en egnet sykkel!

Hvordan blir jeg med på moroa?
All informasjon vil treffe medlemmer av Facebook-siden vår, sjekk den ut!