Nå kan du søke deg til NTNUI Admin!

Tekst: Emilie Faarup Storvik
Foto: Roland Richter, Jonas Schwarzwaelder & Leonie Richarz/NTNUI

Foto: Leonie Richarz/NTNUI Blits

Endelig er søknadsperioden for NTNUI Admin i gang! Få oversikt her over hvilke utvalg som har opptak dette semesteret.

NTNUI Admin er samlebetegnelsen for de administrative utvalgene i NTNUI. NTNUI er stolt av å være Norges største idrettsklubb og at vi kun er driftet av frivillige. For å få klubben til å gå rundt er vi derfor svært avhengige av å ha flinke studenter med i de administrative utvalgene. Gjennom NTNUI Admin lærer du hvordan man drifter en stor organisasjon, får nye ferdigheter innenfor ditt interessefelt og får være med på masse sosialt i løpet av studietiden.

NTNUI Admin har noe for alle, og du finner garantert et utvalg som matcher enten dine interesse eller eksisterende ferdigheter. NTNUI Admin har plass til alle, og store forkunnskaper er ikke krevd for å søke seg inn. Det viktigste er at du har et ønske om å bidra og at du ønsker å lære. Les videre om de enkelte utvalgene som har opptak nå.

NTNUI Blits

Foto: Roland Richter/NTNUI

NTNUI Blits søker engasjerte frivillige som har lyst til jobbe med kommunikasjon og promotering av NTNUI. Blits jobber med alt fra sosiale medier til videografi, og blir ofte booket av idrettene i NTNUI til hjelp med fotografering og promomateriell. Vi styrer sosiale medier til NTNUI, designer logoer for grupper og lager fotovegger til arrangementer blant annet.

Blits tar alltid imot nye ideer for promotering og markedsføring av NTNUI, og starter gjerne nye prosjekter. Her får du muligheten til å lære deg prosjektledelse, strategisk markedsføring, i tillegg til å få tett kontakt med gruppene og delta gratis på arrangementer som fotograf eller journalist.

NTNUI Event

Foto: NTNUI Blits

NTNUI Event er NTNUI sitt arrangementutsvalg. Målet er å skape de beste øyeblikkene i studietiden gjennom å tilrettelegge for gode arrangementer for hele foreningen. Arrangementene varierer i størrelse og omfang, og det er blant annet julebord for over 300 stk, Gudenes Natteliv hvor NTNUI tar over Samfundet, vaffelkvelder, quiz og mye mer! Event leter etter deg som er kreativ, glad i organisering, logistikk og gjennomføring av arrangementer.

Hos Event får du ledererfaring, ansvar for prosjektledelse og eierskap til arrangementer. Du får muligheten til å jobbe sammen med et svært kompetent team og har muligheten til å bygge et godt nettverk med både uteliv og arrangementsbyråer i Trondheim. I tillegg er du sikret plass på alle arrangementer som Event er ansvarlige for og har derfor god mulighet til å få et svært sosialt og spennende verv. Innenfor Event kan du også spesialisere deg innenfor markedsføring av arrangementer eller økonomistyring dersom du ønsker mer ansvar innenfor disse områdene.

NTNUI Paraidrett

Foto: Roland Richter/NTNUI Blits

NTNUI Paraidretts fokus er å tilrettelgge så alle, uavhengig av funksjonsevne, får deltatt på de idrettene eller aktivitetene de ønsker i NTNUI. Paraidrett hjelper idrettene i NTNUI med å tilrettelegge aktivitet på best mulig måte for både utøvere og trenere. Det finnes ikke egne para-lag i NTNUI, men Paraidrett jobber i stedet for at idrettene i NTNUI skal ha et tilrettelagt tilbud slik at så mange som mulig kan bli inkludert.

NTNUI Paraidrett hjelper med å finne ledsagere til idretter, teste og anskaffe utstyr som kan lånes eller kjøpes, i tillegg til å rådgi og informere der det er behov. Som medlem av Paraidrett lærer du mer om tilrettelegging av idrett, konsulterer idrettene i NTNUI og bidrar sterkt til et mangfoldig tilbud for Norges største idrettsklubb. NTNUI Paraidrett jobber tett med Paraidrettssenteret i Trøndelag og du får mulighet til å delta på kurs og øke din kompetanse om idrett, organisasjon og tilrettelegging.

NTNUI Sprint

Foto: Leonie Richarz/NTNUI

Sprint er IT-utvalget til NTNUI, og jobber hovedsakelig med å lage gode IT-løsninger for Norges største idrettslag. Det kan være alt fra å utvikle medlemssystemet vårt, til å hjelpe gruppene med hjemmesider. I NTNUI Sprint vil du få hands-on erfaring med å utvikle store datasystemer som er brukes av NTNUIs medlemmer. Sprint tilbyr et godt, faglig og sosialt miljø hvor du kan teste ut relevant teknologi utenfor studiet.

NTNUI Sprint passer for deg som ønsker å få ledererfaring innenfor IT-prosjekter, teste ut løsninger fra egne studier og lære om IT-løsningene til Norges største idrettslag. Du vil ha muligheten til å sette prosjektleder eller utvikler på CV-en etter å ha vært med i Sprint, i tillegg til at du blir kjent med en gjeng som er ivrige på å lære av hverandre og bygge gode løsninger.

NTNUI Økonomi

Foto: Jonas Schwarzwaelder/NTNUI

NTNUI Økonomi er et prosjektbasert utvalg som jobber med revisjon av regnskap og budsjettering. I tillegg har Økonomi egne prosjekter som går på investering, veldedighet og mye mer! Selv om hovedoppgavene går på økonomi er det ingen krav om at du må ha drevet med økonomi tidligere, da Økonomi er et utvalg for alle og hvor man vil få tilstrekkelig med opplæring. Det er også et sosialt verv der Økonomi er med på å alt som skjer med admin slik som fellesturer til Studenterhytta, klubbhuset eller i Trondheim.

Økonomi er vervet for deg som ønsker å heve din kompetanse innenfor økonomi, regnskap, revisjon og investering. NTNUI er Norges største idrettslag, og du vil derfor få god innsikt i hvordan man drifter en så stor klubb der over 60 undergrupper skal sende inn både regnskap og budsjett til godkjenning. NTNUI eier også flere eiendommer i Trøndelag gjennom Studenterhytta og Koiene, og eiendeler som krever forsikring. Det er også større prosjekter som krever investeringsplaner og analyser, som du har mulighet til å drive med.