Minneord til Audun Heimdal

NTNUI Orienterings kjære Audun Heimdal gikk bort lørdag 20.08.2022 grunnet alvorlig sykdom den siste tiden.

NTNUI Orientering

Audun har vært en del av NTNUI siden 2016 og har vært en viktig løper og ikke minst et viktig menneske for miljøet i klubben. Han har vært en «ledestjerne» for klubbens løpere inn mot de store stafettene og ikke minst et stort forbilde for mange.

Med sine utallige NM medaljer i NTNUI-fargene har han vært den som har satt standarden på øktene og hjulpet mange i klubben til å løfte seg det lille ekstra. Audun var en seriøs og dedikert utøver som viet livet sitt til O-sporten og O-gruppa, og smilet hans var alltid på plass i med- og motgang.

Audun var også en viktig frontfigur og støttespiller for de satsende ski-o-løperne i Trondheim. Med sitt VM gull i ski-orientering og blant annet sine to NM gull under NM-uka og 6. plass på Worldcup samme år, viste han at det var mulig å kombinere en satsing på ski-o og orientering.

Audun gikk dessverre bort så altfor tidlig, men han kommer til å være en viktig del av og prege NTNUI Orientering og menneskene rundt han i tiden fremover også. Våre tanker går til hans familie, nærmeste pårørende og alle hans o-venner i O-gruppa og resten av O-miljøet. Du kommer til å bli dypt savnet, Audun.

På vegne av Styret i NTNUI orientering

NTNUI Hovedstyret

Det er med tungt mot, et sjokk og dyp sorg vi mottok meldingen at et fantastisk medlem er gått bort så alt for tidlig. Våre hjerter er med hans nærmeste og alle medlemmer av orienteringsfamilien i disse smertefulle dager. Audun var en fremragende idrettsutøver og ikke minst et fantastisk forbilde. Siden inntoget i 2016 har han gjort seg spesielt bemerket med sitt gode mot, utstråling og omtanke, i tillegg til den viktige pådriveren han har vært for det gode treningsmiljøet i orienteringsgruppa. Audun ble i vinter dekorert som ridder for sin gode innsats i foreningen og fremragende sportslige resultater. Audun etterlater seg et stort tomrom i foreningen og vil bli dypt savnet.

Vi sender våre dypeste tanker til Aslak og resten av O-gruppa.

På vegne av Hovedstyret i NTNUI