Jeg kommer på aktivCampus, kommer du?

Av: Emilie Faarup Storvik
Foto: NTNUI/Roland Richter/Nils Dittrich

Foto: NTNUI/Roland Richter

Uke 35 er kjent som aktivCampus-uka her i NTNUI. Men hva skjer egentlig under aktivCampus?  

aktivCampus ble startet av NTNUI i 2019 som en videreføring av prosjektet “Treningsløftet”, og har som mål om å gjøre aktivitet til en naturlig del av hverdagen som student. Vi tror nemlig på at aktive studenter er sunnere, lykkeligere og mindre ensomme. Og det er noe vi jobber daglig med. 

Men hva kan man gjøre under aktivCampus? I år skal vi arrangere over 100 arrangementer som er gratis for alle studenter i Trondheim. Disse blir arrangert i tett samarbeid med idrettene i NTNUI, som betyr at du får muligheten til å teste ut flere idretter i løpet av uka. Speid etter “kom og prøv” arrangementene for å finne idrettene og når de skal være. Flere av idrettene er mulig å prøve flere ganger i løpet av uken.

Foto: NTNUI/Nils Dittrich

I tillegg til at idrettene har flere arrangementer i løpet av uka, har også prosjektgruppen til aktivCampus flere arrangementer som vi arrangerer selv. Et av de mest spektakulere blir nok åpningssermonien “Color Run” som skjer mandag 30. august! Her kan man løpe, krabbe eller gå fra Høgskoleparkeni en fargefest av en løype, og vi anbefaler å dra med deg vennene dine på dette arrangementet. I tillegg gjentar vi suksessen fra i fjor med Capture the flag om natten i Høgskoleparken. Dette var en stor slager i fjor, med over 100 personer på ventelister på arrangementene, og vi gleder oss til å arrangere dette på nytt i år! 

For å få gjennomført over 100 arrangementer er vi dermed også avhengig av frivillige. Å være frivillig under aktivCampus vil jeg påstå er det mest lavterskel vervet vi har i NTNUI, da du binder deg til akkurat så mange minutter eller timer du har. Meld deg opp som frivillig til å være fruktbærer, fotograf, sjåfør eller alt mulig annet, her er det all hands on deck! Dersom du ønsker å ta et større ansvar vil vi etter aktivCampus-uka ha opptak for neste prosjektgruppe, og her er det mulighet forå skaffe seg ordentlig CV-snacks ved å ta på segleder-, arrangement-, promotering- eller HR-ansvar. Det anbefales på det sterkeste!

Foto: NTNUI/Roland Richter

For å få en oversikt over program og påmelding til alle arrangementer kan du gå inn på ntnui.no/aktivcampus. Vi legger også ut oppdateringer på våre sosiale medier så gå inn og følg aktivCampus Trondheim. Også gjenstår det bare å si, jeg kommer, kommer du?