Innkalling til ekstraodinær Generalforsamling høsten 2022

Hu og hei!

Det er nå akkurat en måned igjen til ekstraordinær generalforsamling. Bli med og bestem veien videre for NTNUI. Du er velkommen!

Foto: NTNUI Blits
Foto: NTNUI Blits

Hovedstyret innkaller med dette til ekstraordinær generalforsamling høst 202

Dato: 27. september 2022
Tidspunkt: start 17.00. Jeg ville satt av hele kvelden. Registrering fra kl. 16.15.
Sted: Auditorium KA12 på Øya. Kart her
Servering: Det blir servert mat under generalforsamlingen, serveringen vil være ca. midt i møtet.
For hvem: Generalforsamlingen er for alle medlemmer i NTNUI. Har du betalt NTNUI-medlemskap og kan vise til gyldig medlemskap i medlemssystemet så har du stemmerett på generalforsamlingen. Alle grupper i NTNUI har møteplikt, som vil si at alle grupper må stille opp med minst èn representant.

Noe på hjertet? 
Har du saker du ønsker å ta opp til generalforsamlingen? Send det til hovedstyret@ntnui.no innen 13. september. Alle grupper og enkeltpersoner i NTNUI kan ta opp saker på generalforsamlingen. Er du usikker på om du skal ta opp sak eller ikke kan du også ta kontakt med hovedstyret for å lufte tankene dine. 

Staup: Etter generalforsamlingen er det tradisjon for å løpe opp til Studenterhytta – også kalt Staup. Ikke alle gidder å løpe, men vi bestiller buss, så det er bare å slenge seg med for jazzing, mat og hyttekos etter generalforsamlingen. Uavhengig om du ønsker å løpe eller ikke så kan du melde deg på her innen 22. september. dersom du ønsker å være med på sosialt på Studenterhytta etter generalforsamlingen.


Samtykkeskjema til fotografering: Vi har veldig lyst til å ta bilder under generalforsamling så gjerne fyll ut samtykkeskjema slik at vi kan bruke bildene i nyhetsartikler og promotering (Fyll inn med: “Ekstraordinær generalforsamling”, i “Arrangement”)


Retningslinjer vedtatt av Hovedstyret:

Fra lovene §1.3 Styringsdokumenter punkt 1.c retningslinjer, 3.ledd:
Retningslinjene trer i kraft etter en orientering for Generalforsamlingen etter at vedtak er fattet i Hovedstyret. Alle slike retningslinjer må medlemmene informeres om én måned i forkant av gjeldende generalforsamling.

Hovedstyret har vedtatt noen retningslinjer som trer i kraft etter generalforsamlingen. Retningslinjene kommer også til å informeres om på selve generalforsamlingen. De retningslinjene som nylig er vedtatt av Hovedstyret er følgende:

Ferdig saksliste: Sakslista sendes på mail til alle tillitsvalgte og legges ut på nettsiden vår ntnui.no innen 20. september.
Vedtekter: NTNUIs vedtekter kan leses her

Velkommen, flotte medlem! Har du noen spørsmål eller innspill kan disse sendes til leder Sebastian Cheng (sebastian.cheng@ntnui.no) eller hovedstyret@ntnui.no.