Innkalling til Ordinær Generalforsamling våren 2023

I dag er det akkurat en måned til vårens generalforsamling, og tiden har kommet for å ønske velkommen til generalforsamlingen til NTNUI. Generalforsamlingen er NTNUIs høyeste myndighet og alle medlemmer har stemmerett. Det er her du kan påvirke retningen du mener er best for verdens beste klubb – NTNUI.

Hovedstyret innkaller med dette til ordinær generalforsamling våren 2023. 

Foto: NTNUI Blits

Dato: Tirsdag 14. mars 2023

Tidspunkt: Innslipp fra 16:30, start 17:00. Anbefaler å sette av hele kvelden.

Sted: R1 på Gløshaugen. Kart her.

Servering: Det blir servert mat under generalforsamlingen.

For hvem: Generalforsamlingen er for alle medlemmer i NTNUI. Har du betalt NTNUI-medlemskap og har gyldig medlemskap i medlemssystemet har du stemmerett på generalforsamlingen. Alle grupper i NTNUI har møterett, som vil si at alle grupper må stille opp med minst en representant.

Noe på hjertet? Har du saker du ønsker å ta opp til generalforsamlingen? Send det til hovedstyret@ntnui.no innen 28. februar.

Staup: Etter generalforsamlingen er det tradisjon for å dra opp til Studenterhytta – også kalt Staup. Det blir organisert gratis transport, men det er også mulig å være med på det tradisjonelle løpet opp til Hytta. Det blir også servert gratis mat der. Påmelding til Staup kan gjøres her. Frist for påmelding er 8. mars.

Sakspapirer: Sakspapirene finner du her i NTNUIs filarkiv.

Velkommen, flotte medlem!