Innkalling til ordinær generalforsamling våren 2022

Vi har kommet til årstiden for generalforsamling, og i dag er det akkurat en måned igjen til vi møtes for å sammen stake ut veien videre for verdens beste klubb. Du er velkommen!

Hovedstyret innkaller med dette til ordinær generalforsamling våren 2022. 

Foto: NTNUI Blits/Eivind Jølsgard


Dato: 15. mars 2022

Tidspunkt: start 16.30. Vi ville satt av kvelden. Registrering fra kl. 16.10.

Sted: R1 på Realfagsbygget på Gløshaugen. Kart her

Servering: Det blir servert mat under generalforsamlingen, serveringen vil være ca. midt i møtet.

For hvem: Generalforsamlingen er for alle medlemmer i NTNUI. Har du betalt NTNUI-medlemskap og har gyldig medlemsbevis har stemmerett på generalforsamlingen. Alle grupper i NTNUI har møteplikt, som vil si at alle grupper må stille opp med minst én representant.

Staup: Etter generalforsamlingen er det tradisjon for å løpe opp til Studenterhytta – også kalt Staup. Ikke alle gidder å løpe, men vi bestiller buss, så det er bare å slenge seg med for jazzing, pizza og hyttekos etter generalforsamlingen. Påmelding til Staup kan gjøres her. Frist for påmelding er 9. mars.

Retningslinjer vedtatt av Hovedstyret:
Fra lovene §1.3 Styringsdokumenter punkt 1.c retningslinjer, 3. ledd: Retningslinjene trer i kraft etter en orientering for Generalforsamlingen etter at vedtak et fattet i Hovedstyret. Alle slike retningslinjer må medlemmene informeres om én måned i forkant av gjeldende generalforsamling.

Det vil si at Hovedstyret har vedtatt noen retningslinjer som trer i kraft etter generalforsamlingen. Retningslinjene kommer også til å informeres om på selve generalforsamlingen. Link til alle retningslinjer er her. De retningslinjene som nylig er vedtatt av Hovedstyret er følgende:

  • Retningslinjer for egenkapital
  • Retningslinjer for krets- og forbundskontingenter
  • Retningslinjer for kurs og utgifter til utdanning
  • Retningslinjer for reisestøtte
  • Retningslinjer for investeringer

Sakspapirer: Sakspapirer finner du i NTNUIs filarkiv.

Velkommen, flotte medlem! Har du noen spørsmål eller innspill kan disse sendes til meg eller hovedstyret@ntnui.no.