Hjertelig velkommen til NTNUI!

Leder i NTNUI Edvard Andersen, med fanen, takker for alle som har bidratt til et fantastisk idrettsår forrige skoleår og gleder seg til å se nye studenter i NTNUI. Foto: Nils Dittrich

NTNUI er ikke bare et idrettslag, vi er også et sted som samler mennesker, et sted som inviterer til vennskap, og et sted som som tilbyr deg et sted å lære. Vi er Norges største idrettslag, og vi er ditt andre hjem. Så velkommen hjem.

Min måte å vise hva du søker deg inn til er å takke alle tidligere medlemmer for den innsatsen som legges ned i NTNUI hver dag. Til neste år er det nemlig nettopp deg vi takker. Så takk til et 3-sifret antall trenere som motiverer, samler og skaper idrettsglede i lagene våre. Takk til alle tillitsvalgte som legger til rette for et trygt, hyggelig og morsomt miljø å være med i. Takk til dere medlemmer, som står for smilene, atmosfæren og fellesskapet som finnes her i NTNUI.

Våre grupper og muligheter finner du informasjon om når du klikker deg igjennom våre nettsider. Her vil også kontaktinfo til den spesifikke gruppen være. Så velkommen skal du være, vi håper å ha deg med på laget i årene som kommer!

Edvard Andersen

Leder NTNUILitt lenker: