Fem kjappe med Admin

NTNUI Admin er den delen av NTNUI som får organisasjonen til å gå rundt. Vi har stilt fem kjappe spørsmål til en i hvert av NTNUIs syv administrasjonsutvalg for å finne ut hva NTNUI Admin egentlig er.

| Denne artikkelen ble først publisert i klubbavisa, les den her! |
| Tekst: Oskar Hope-Paulsrud | NTNUI Blits | Foto: Privat |

Oda Aven Suhr
Medlem i NTNUI Økonomi

Foto: Privat

Hva er NTNUI Admin for deg?
En engasjert og morsom blanding av flinke mennesker som brenner for det de driver med

Hva er NTNUI Økonomi?
NTNUI Økonomi hjelper økonomiansvarlig og hovedkassereren med å holde styr på alt som har med økonomi å gjøre i NTNUI.

Hva er det beste med NTNUI Økonomi?
Vi er en veldig bra miks av folk som utfyller hverandre når vi jobber med økonomigreier og har det veldig gøy sammen når vi møtes for å være sosiale.

Hvorfor er du med i NTNUI Økonomi?
Jeg er med i NTNUI Økonomi fordi jeg vil være med å bidra til at NTNUI er så bra som mulig, med et tilbud om å drive med idrett for alle studenter! I tillegg er det veldig spennende og lærerikt å arbeide med økonomien i en så stor organisasjon som det NTNUI er. 

Hva er det beste med NTNUI Admin?
Det beste med NTNUI Admin må være at man møter veldig mange studenter fra alle ulike studieretninger, men alle digger idrett og har det gøy sammen!

Johanna Sofie Slinde
Leder i Studentlekene

Hva er NTNUI Admin for deg?
For meg så er NTNUI Admin et flott utvalg med mye engasjement og som sørger for at gruppene i NTNUI får drevet med sin idrett så godt som mulig. Det kreves mye administrativt arbeid for å drive Norges største idrettslag, og NTNU Admin legger ned mye innsats for at dette skal gå så knirkefritt som overhodet mulig. 

Hva er Studentlekene?
Studentlekene er Norges største og kuleste idrettsarrangement for studenter! Her samler vi hele landets studenter til en langhelg fylt med idrettsglede og moro. 

Hva er det beste med Studentlekene?
Det beste med å være med i Studentlekene er at man får muligheten til å skape et arrangement fra start, se det vokse og til slutt se resultatet i form av et arrangement fylt med fart, spenning og engasjement. Man får sette sitt preg på arrangementet, samtidig som vi fokuserer på å videreføre tradisjoner som tidligere arrangører av SL har skapt. 

Hvorfor er du med i Studentlekene?
Jeg ble i utgangspunktet med fordi jeg ønsket å engasjere meg i noe ved siden av studiene. At det ble NTNUI og Studentlekene skjedde litt ved en tilfeldighet, men jeg angrer ikke et sekund og er utrolig takknemlig for erfaringen jeg får, samt alle relasjonene og vennskapene jeg sitter igjen med. Et verv ved siden av studiene gjør studenttilværelsen myyye morsommere! 

Hva er det beste med NTNUI Admin?
Det beste med Admin er engasjementet og hjelpsomheten. Selv har jeg ikke en lang fartstid i studentidretten, og jeg opplever det derfor som utrolig støttende og trygt å ha Admin i ryggen som leder av SL. 

Maria Storødegård
Frontendutvikler i NTNUI Sprint

Foto: NTNUI/Nils Dittrich

Hva er NTNUI Admin for deg?
NTNUI Admin er grunnmuren i hele NTNUI, og er det som gjør at NTNUI ikke bare er Norges største idrettslag, men også Norges beste! Alle medlemmene i Admin er svært imøtekommende, og det er et veldig inkluderende miljø å komme inn i som ny. 

Hva er NTNUI Sprint?
NTNUI Sprint er IT utvalget for hele NTNUI. Sprint bistår NTNUI med tekniske løsninger, bl.a. nettsiden for medlemssystemet og digital stemming ved generalforsamlinger. 

Hva er det beste med NTNUI Sprint?
Det beste med Sprint må være det sosiale miljøet! Jeg tror ikke det er mulig å finne en triveligere gjeng enn denne, noe som bidrar til at frivillig arbeid blir gøy! Det er i tillegg et veldig godt arbeidsmiljø, og man lærer mye man kan bruke videre på studiet og i arbeidslivet. Sprint er derfor en perfekt blanding av et fantastisk sosialt miljø og kunnskap som forbereder deg på arbeidslivet.

Hvorfor er du med i NTNUI Sprint?
Jeg søkte Sprint fordi jeg ville være med i en gruppe som både bidrar til å forbedre NTNUI og fordi jeg ville lære mer om programmering i reelle prosjekter utenfor studiet. Etter å ha vært med i Sprint i ett år er det ikke et alternativ å slutte, fordi det er så fantastisk hyggelig og lærerikt!

Hva er det beste med NTNUI Admin?
Det beste med NTNUI Admin den gode kulturen for frivillig arbeid. Det er mange medlemmer som dedikerer mye av tiden sin på å gjøre NTNUI til en så bra organisasjon som mulig. I tillegg består Admin av så mange hyggelige mennesker som løfter studietiden til et nytt nivå.

Steffen Myhre Rysgård
Videograf & designer i NTNUI Blits

Foto: NTNUI/Roland Richter

Hva er NTNUI Admin for deg?
NTNUI Admin er en sosial og kompetansebyggende møteplass for personer med samme interesser som meg!

Hva er NTNUI Blits?
Blits er den kreative delen av Admin. Vi får laget egentlig hva vi vil og har egentlig stor frihet når det kommer til hva man kan lære innen kommunikasjonsfaget.  

Hva er det beste med NTNUI Blits?
At jeg får drive med det jeg elsker i tillegg til idretten min! Pluss, vi har drone!

Hvorfor er du med i NTNUI Blits?
Spørsmålet er egentlig hvorfor ikke. Studietiden er for kort til å kastes bort tenker jeg!

Hva er det beste med NTNUI Admin? 
Folkene! (Og at HS gir oss penger til å kjøpe utstyr :D)

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:

Søk NTNUI ADMIN NÅ!
Gå til NTNUI.NO/SOK-ADMIN


Heidi Bjørndal
Styremedlem NTNUI Paraidrett

Foto: Privat

Hva er NTNUI Admin for deg?
NTNUI Admin er en informasjonskilde om NTNUI og ressurs i forbindelse med promotering og rekruttering for NTNUI paraidrett

Hva er NTNUI Paraidrett?
NTNUI Paraidrett er den viktigste admingruppen for å få tilrettelagt for at alle studenter kan delta i idrett og trening, gjennom samarbeid med NTNUI gruppene og lokale lag, samt frivillighetsportalen. 

Hva er det beste med NTNUI Paraidrett?
NTNUI Paraidrett er en engasjert gjeng for at alle skal kunne delta i idrett, og som er åpen for alle spørsmål og henvendelser.

Hvorfor er du med i NTNUI Paraidrett?
Jeg er med i NTNUI Paraidrett fordi jeg vet at idrett, trening og bevegelse åpner for nye vennskap, mestring og glede om det blir tilrettelagt for den enkelte. 

Hva er det beste med NTNUI Admin?
NTNUI Admin er både imøtekommende og positiv, og vil det beste for alle gruppene i NTNUI 💚💛

Emilie Faarup Storvik
Material- og promoansvarlig i Hovedstyret

Foto: NTNUI/Oskar Hope-Paulsrud

Hva er NTNUI Admin for deg?
NTNUI Admin er en arena med utrolig kompetente folk som aldri slutter å imponere meg. Admin-utvalgene er en sammensetning av kunnskap og kompetanse som jeg ikke engang visste at jeg trengte før jeg ble med i NTNUI. Nå kontakter jeg ledere i admin daglig for å stille alle dumme spørsmål jeg kan ha, og de stiller opp på 5 minutter. NTNUI Admin er rett og slett en kunnskapsbase som ikke bare lærer deg ting, de utfører det jo for deg og! NTNUI Admin er digg og høyst nødvendig! 

Hva er Hovedstyret?
Hovedstyret er nok den kuleste gruppa i admin (jaa jeg vet alle sier det om sitt utvalg, men HS er dødskult)! HS er en sammensetning av 9 veldig ulike personer som alle jobber mot ett felles mål: gjøre NTNUI til den beste klubben i verden! Vi styrer den daglige driften av klubben sammen med resten av admin, og det er et stort men inspirerende verv. Jeg har aldri jobbet med så mange flinke ja-personer før i mitt liv.

Hva er det beste med Hovedstyret?
Det beste med Hovedstyret er selvfølgelig de vidunderlige folkene jeg får jobbe sammen med. HS har gjennom noen få måneder blitt noen av mine beste venner, og vi har heldigvis ikke gått lei av hverandre enda selv om vi praktisk talt lever oppå hverandre i hektiske perioder. En annen super ting med HS er at man får muligheten til å jobbe med absolutt ALLE i NTNUI. Hver dag snakker jeg med en ny person, eller ny gruppe, og lærer masse om forskjellige idretter, arbeidsmetoder og aktiviteter som jeg aldri trodde jeg skulle få vite. Selv i Covid-19-perioden (som har vært hele vervet mitt) har jeg møtt kanskje 100 nye personer som alle brenner like mye for NTNUI som meg! 

Hvorfor er du med i Hovedstyret?
Jeg ble med i HS fordi jeg elsker NTNUI og vil at alle andre skal ha samme tilhørigheten til NTNUI som jeg føler. Og det målet jobber jeg fortsatt med. Jeg valgte Hovedstyret fordi jeg lenge har vært aktiv på gruppenivå, men ville høyere opp for å lære mer og utfordre meg selv. Hovedstyret binder NTNUI sammen, i tillegg til at vi får lure oss med på de fleste av gruppenes sosiale aktiviteter så kalenderen er proppfull av NTNUI-happenings. Er ikke det drømmelivet? 

Hva er det beste med NTNUI Admin?
Det beste med NTNUI Admin er kunnskapen admin’erne besitter. Admin er blitt en læringsarena for meg, hvor jeg får svar på alt og mye mer! I tillegg er personene som er en del av Admin imponerende og får til alt. Det er ikke grenser for hva jeg kan spørre dem om, de fikser det for meg med en gang. Admin består altså av både smarte og flinke folk! Jeg gleder meg til å følge med på utviklingen av Admin framover, og jeg er imponert over hvor langt admin er kommet på så få år! 

Kristin Hetlesæter
Medlem i NTNUI Event

Foto: Privat

Hva er NTNUI Admin for deg?
NTNUI Admin består av en fantastisk gjeng som står på for klubben, viser stor idrettsglede og et utrolig engasjement.

Hva er NTNUI Event?
NTNUI Event står for planlegging og gjennomføring av både små og store arrangementer. Vi har blant annet arrangementer for NTNUI Admin, egne samlinger for gruppelederne og Gudenes natteliv for alle NTNUI sine medlemmer.

Hva er det beste med NTNUI Event?
Det beste med NTNUI Event er å se at vi bidrar til å skape et samhold mellom NTNUI sine medlemmer gjennom våre arrangementer. I tillegg blir vi kjent med mange nye mennesker, og får minner for livet.

Hvorfor er du med i NTNUI Event?
Jeg er med i NTNUI Event fordi jeg synes det er gøy å få være med på å planlegge arrangementer, gjerne bare fra en ide til et ferdig opplegg. Her gjelder det å være både kreative og løsningsorienterte. Vi er en super gjeng som alltid finner ut av det sammen.

Hva er det beste med NTNUI Admin?
Det beste med NTNUI Admin er følelsen av at vi sammen utgjør en forskjell i Norges største idrettslag. Det får vi til gjennom godt samarbeid mellom admingruppene, slik at alle får bidra på sin måte.