Studentlekene 2019!

Årets SL er historie og vi kan se tilbake på en helg fylt med herlige roere, mange medaljer og dansing til langt på natt. Studenterlekene 2019 ble en suksess!

Endelig var Studenterlekene her! Spente studenter med konkurranseinstinktet på topp strømmet til Husebyhallen for å konkurrere på romaskin. I hallen var det kjempegod stemning, mye heiing og tidenes kafé full av godsaker. Fra NTNUI stilte mange ivrige roere, og denne gjengen var klare for å vise hva klubben er god for! Hele ni stafettlag og 15 individuelle deltagere stilte stolte til start med NTNUI roing på drakta. Etter harde kamper mot melkesyre, skyhøy puls og mange kreative ansiktsuttrykk, hentet klubben inn hele 13 medaljer!

 

Med en fulldekket NTNUI-pall etter damenes stafett, sølv for herrenes stafettlag og hele åtte individuelle medaljer, må vi si oss svært fornøyde med klubbens resultater! Noen av våre superspreke roere (rettere sagt maskiner) gjennomførte også SL-trippelen bestående av innendørs orientering, romaskin og langrenn, og dro i land to av de individuelle medaljene. I tillegg til de mange medaljene, skal det sies at klubbens medlemmer var svært ivrige, støttet hverandre og skapte god stemning! Dette gjaldt under konkurransene på romaskin, men også da deltagerne i SL-trippelen ble heiet frem på ski i Bymarka. Ikke rart NTNUI stakk av med prisen for «Beste klubb»!

 

 

Etter mye svette og melkesyre var det bare én etappe som gjenstod; nemlig bankett! Da vi fikk stappet 35 roere inn i en liten stue og vår flotte leder stod for velkomstdrink++ på vors, var dette en svært lovende start på kvelden! Turen gikk videre til Clarion Hotell hvor vi fikk servert nydelig mat i selskap av mange andre spreke studenter. Utover kvelden ble det helt tydelig hvem som regjerte på dansegulvet. Vi kan med sikkerhet si at NTNUI roing også vant den siste etappen av helgas SL!

Solveig Vestøl

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *