SM 2018!

Årets største happening er historie og for en helg!

Vi ankom i kjent Bergen-stil: #regn. På tross av Tobias sitt iherdige forsøk på å skvise flokken i en ultrarask og billig maxitaxi fra flyplassen, valgte vi heller den deilige og studentvennlige Bybanen. Med plingplongmusikk og bergensdialekt på alle kanter, var det heftig god s og vi kom oss, om ikke ultraraskt, hvertfall vel fram til vårt 5-stjernes luksushotell. I kjent Bærumsstil, fikk naturligvis vår eminente leder Henrik, den lukseriøse penthouse suiten, mens vi andre sa oss fornøyde med et over gjennomsnittet fint hotellrom med boblebad. Om ikke boblebad, hadde vi hvertfall gardert oss med bobler i kjøleskapet – meget klare for bankett i kjent NTNUI-style. Vi boblet over av glede og forventninger! Kjør SM!

Vi våknet til strålende sol fredag morgen – #ervifortsattiBergen? Vi møttes til frokost klokka 7, og etter et innhogg i den ekstremt deilige hotellfrokostbuffeten, var det bare smuler igjen til resten av gjestene. På vei til Nordåsvatnet for en roøkt og siste forberedelser til SM, møtte vi på en skokk spanjoler som lurte på om vi var fra a) Sør-Afrika eller b) Sverige, der vi gikk i våre grønne, gule, lekre rodrakter og supersexy strømper. «Ingen av delene», sa vi da og gikk videre med SM i sikte. På Nordåsvatnet var det blikkstille vann, høy hyggefaktor og ennå høyere solkremfaktor. Likevel var vi preget av stundens alvor – vi leker tross alt ikke SM og kjente nervene sige innpå. Etter roøkta gikk derfor turen rett til 7eleven hvor vi konsumerte en liten (les: stor) mengde frozen yoghurt for å holde nervene i sjakk. Vi føyk deretter til akkreditering og presentasjon av de deltakende båtene og klubbene i SM. Vi avsluttet fredagen med middag på Fridays og takker en VELDIG tålmodig og sjarmerende servitør for at nærmere 40 sultne bevere fikk både middag, oreoshake, mozzarellasticks og betalt på en effektiv måte. De sørget til og med for PjaakaParty fordi han fylte år, og ble servert kake og stilig bursdagsopptreden – gøy! Vi snorket oss fornøyde i søvn i hver vår himmelseng på luksushotellet vårt.

Lørdag – GAMEDAY! Årets viktigste dag! Med et ennå raskere innhogg i frokostbuffeten denne morgenen enn dagen før, var vi på plass på Fana Roklubb allerede 07.28. Masse Damer (damer 1) suste rett til finalen fra forsøksheatet, og det gjorde jaggu Gjennomslaget (damer 2) og Sultne Bevere (herrer 1) også. Ferske Fiskere (herrer 2) var i så bra form at de like gjerne tok en ekstra runde i oppsamlingsheatet og rodde seg til finalen de og. Fiks ferdig, alle til finalen, var dette noen sak? Om vi trodde dagen skulle bli lang, var det en unødvendig bekymring. Vår kjære Torjus var headhuntet som speaker og liret av seg den ene funfacten om rodeltakerne etter den andre. Med Torjus sin stemme snirklende i øret og superraske solbriller på, var det mange deilige rohunks og robabes å hvile øynene på, for å si det sånn. Omsider var vi i gang – kjør finale! Masse Damer rodde seieren i land (eller i vann), mens Gjennomslaget dessverre fikk en liten fisk i en lånt båt (båtspons anyone?) For guttas del ble det en meget jevn finale. Selv om de Sultne Beverne var sultne som aldri før, måtte de se seg slått av BSI. Det ble brudd på en årelang seiersrekke, men vi gratulerer BSI med svært godt løp og har allerede begynt oppkjøringen mot SM 2019. Vi må jo sørge for at pokalen kommer tilbake der den hører hjemme 😉 Ferske Fiskere måtte også ta til takke med lånt båt (#sponsoranyoneasap?) og rodde inn til en solid 6.plass.

Med et gull og et sølv i lomma, dro vi på oss det mest dyrebare vi har – vår hellige NTNUI-blazer og tok som vanlig banketten med storm. På Sjøkrigsskolen, ble det øl, berusende ord, det ble sommer og det ble sol(nedgang). Med flytende selvtillit innabords (også kjent som alkohol) nøyet vi oss i år med én mislykket backflip og ett sting i panna, og oppførte oss eksemplarisk. Ole Amund fikk etter mye om og med seg den grønnkledde bataljonen på dansegulvet, men om han klarte å kapre noe rødt, er imidlertid fortsatt uvisst.

SM ble som alltid en suksess, og jaggu rakk faktisk alle sammen flyet hjem. Til og med Ivar… Vi ønsker å rette en stor takk til Espen som kom susende som en reddende engel med ny tilhenger på torsdag, da vår egen gikk dukken på vei til Bergen. Creds til regattastyret for fint studentmesterskap, og selvfølgelig takker vi også vårt eget styret for en meget godt organisert og vellykket tur. Ingen er som dere! <3 Nå venter 17.mai, før NTNUI Roing på nytt stiller til start, sultne på mer… oreoshake, neida, GULL! For flere bilder, gå inn på facebook.

Hu & hei!

Xoxo L&L (Linn og Line<333)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *