Nybegynnerkurs i roing 2017

Velkommen til NTNUI Roings nybegynnerkurs 2017!
Kurset som skal gi deg grunnleggende ferdigheter i det som mange mener er den ultimate studentidretten.


Kurset vil gå over fire dager, med innledende teknikk tirsdag, sirkeltrening torsdag og roing lørdag og søndag. Det vil bli to bolker hver dag, der man blir plassert i en av bolkene for to økter, utstyrs og tøyekurs.

Kurset koster 400,- som inkluderer semesterets båtavgift som medfører fri bruk av båter ut året, og transport t/r Jonsvannet. Betalingsinformasjon kommer i mailen ved tilbud om plass.
Det eneste vi krever er at du klarer å svømme 50 meter, og i tillegg har gyldig NTNUI-medlemskap i tillegg til medlemskap hos Sit Trening. Dette ordnes i et av Sit sine lokaler.

Påmeldingen åpner lørdag 2. september kl 12.00, og stenger igjen onsdag 6. september kl. 12.00. Det er totalt 24 plasser, og du har først sikret deg din plass om du får en mail med tilbud om plass, OG betalingen har gått igjennom. Dersom betalingen ikke er gjort innen fristen, vil plassen gå til neste person på listen. Ved stor pågang blir vi nødt til å ta en vurdering på antallet, der først og fremst de som har lengst tid igjen i Trondheim vil bli prioritert. Roing er en sport som tar tid å lære seg.

Linken til påmelding vil bli publisert både på Facebook-siden vår NTNUI Roing og på hjemmesiden www.org.ntnu.no/roing.

Vi gleder oss masse til å få nye folk ut i båt, og håper at du også er gira på å få rodd! Dersom det skulle være noen spørsmål, send oss en melding på Facebook-siden vår 🙂

Vi roes 🙂

Styret i NTNUI Roing

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *