NTNUI Roings sesongåpningsfest 2016

Lørdag 27. februar var det duket for NTNUI Roings sesongåpningsfest, en tradisjon som er ny av året. Det er viktig å feire det som feires kan! Dagen begynte allerede kl 10.00 med langintervaller for romaskinentusiastene og avreise til Bymarka for de skiglade.

Etter en liten oppvarmingsrunde var roerne klare for dagens første konkurranse: klubbrenn! Distansen var 5km, stilen var fri teknikk. De rutinerte hadde med seg skøyteski, mens resten prøvde febrilsk å få feste under klassiskskiene, med svært mislykket resultat. Startskuddet gikk, og det var stor spredning i feltet fra start til mål. Torjus imponerte og stakk av med seieren, etterfulgt av skistjerne Britt Ingunn. Etter hvert som folk ramlet over målstreken fikk en høre diverse gloser om føret, man må jo alltid ha noe å skylde på. Etter en kjempeinnsats fra samtlige under skirennet var det duket for stafetter av ulike slag, både med én og to ski og snøballkasting.

Stafettgjengen
Stafettgjengen

Da resten av gjengen hadde kommet seg opp fra byen var det duket for neste aktivitet: skihopp! De fleste valgte tilskuerrollen, de ivrigste valgte å sette utfor hoppkanten med mål om for eksempel trefelling og 20 i stil.

Heiagjeng på tribunen under hoppkonkurransen
Heiagjeng på tribunen under hoppkonkurransen

Neste konkurranse var pannekakespising på Studenterhytta, hvor flere av roerne var utpekt som forhåndsfavoritter. Det var ingenting å si på innsatsen, og Håvard stakk av med seieren med 7 pannekaker. Deretter var det badstukonkurranse, inkludert groveste vits- konkurranse. Her var det mange kvalitetsbidrag!

Så var det bare å hoppe i blazeren, og utover kvelden ble det fest i kjent NTNUI roing-stil. Det ble mye dans til både nye og gamle slagere, og det ble til og med et helhjertet forsøk på bjelkestafett. Da danseføttene var utslitt var det på tide å innta langloftet, hvor samtlige sovnet momentant. En litt sliten gjeng sørget for at Studenterhytta gikk tom for frokost søndag morgen før avreise.

Da var sesongen 2016 offisielt åpnet, og det blir spennende å se hva vi har i vente! Sesongåpningsfesten ble en suksess, og det blir garantert en fast tradisjon i årene.

Festlig hilsen, Ingrid

Ingrid i svevet!
Ingrid i svevet!
Tilskuerne tar bølgen for Sven Ole
Tilskuerne tar bølgen for Sven Ole

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *