10-års jubileum

Som gammel ringrev var det stor stas å bli invitert opp til NTNUI Roings 10års jubileet. Det var med stor spenning jeg satte meg på flyet fredag kveld, for festene med NTNUI Roing har alltid vært et høydepunkt gjennom studietiden. Og denne ble intet unntak!

Dagen startet som en god gammeldags aktivitetsdag. Det ble konkurrert i diverse lagsøvelser og det hele ble avsluttet (selvfølgelig) med en romaskinstaffet. Oppmøtet var stort og rundt 50 ivrige deltok etter beste evne. Første øvelse ut var tautrekking, enkelte dra-kamper var over på få sekunder, mens andre varte i flere minutter. Kanonball var andre øvelse på programmet. Her var det store diskusjonstemaet hvilken side av banen som var den beste. Det hele endte i en storstilt duell mellom Alexander Ploier og Espen Lunden, hvorpå hele salen ropte på Ploier. Dessverre for Team Ploier, klarte Espen å overliste Ploier. Og det hele endte i et skuffende tap for Team Ploier. Men når poengene skulle telles opp, visste det seg at etter tre andreplasser stakk Team Ploier av med sammenlagtseieren. Noe som ble belønnet senere på kvelden, med de første dråpene fra Punsj-O-Metere.
Etter enkelte personers ønske (les Petter Tufte) kunne ikke dagen avsluttes med dette, i mindre tradisjonell stil ble det avholdt biceps curl og hip thrust konkurranser. Hvor var Sol & Bol?!? Petter Tufte ble utnevnt til Biceps-kongen og fikk feire med sin Biceps-dronning Silje Wiik Sæter. Mats «Jokkern» Nilsen fikk den hederlige tittelen over å ha klart flest hip thrusts på 30 sekunder, akkompagnert av tonene til Call On Me. Undertegnede gratulerer!

 

15053192_10211077444029323_1496802431_o 15008109_10211077444309330_289335883_o

Og så over til de store festlighetene, opplegget var i kjent stil. Alle tar med en rett til 1 ½ person, gjerne Foccacia, vi spiser middag med diverse taler underveis og avslutter det hele med fullt trøkk på dansegulvet ut i de sene nattetimer. Festkomiteen hadde gjort en utmerket jobb med å pynte lokale, mens vi andre hadde slappet av og vært på diverse polferder. Middagen ble åpnet av toastmaster Sven Ole Mollestad Nicolaysen, og jeg tror alle kunne si seg fornøyd med utvalget av mat. Utrolig nok var det ikke overflod av nevnte Foccacia. Talene kom som perler på en snor, ispedd litt stand up på (u)passende tidspunkt. Johanna Lang holdt en utmerket Herrenes tale. Mats «Jokkern» Nilsen fulgte opp med en flott Damenes tale. Jon André Brurberg holdt en gnistrende Nybegynneres tale. Det ble meldt av sidedama at han så direkte drita ut allerede ved ankomst av lokalet, dette har senere blitt oppklart som ubegrunnet nervøsitet. Agni Fjogstad Nielsen hadde fått den (store) æren av å holde Ringrevenestale, noe hun hadde løst med å ringe Sjur Øyen, en levende legende i NTNUI kretser. Dette resulterte i diverse fyllehistorier og hedring av et knippe ringrever! Torjus Trømborg holdt en kort og god tale som leder av rogruppa. Det skal også nevnes at årets kvinnelige og mannlige stønner ble hedret, og de utvalgte var Ingeborg Onstein og Håvard Øksnevad Solvin.
Middagen ble avsluttet av at Solveig «Bolveig» Berthung oppfordret alle til å trekke opp slik at festkomiteen kunne rydde, for deretter å holde en kort appell i kjent Donald Trump stil ispedd nordlandsdialekt med utsagnet «Fuck her right in the pussy!».

Det ble holdt høy standard på dansegulvet med raving, herjing, fylleswing og ikke minst litt diskret hooking. Enkelte benyttet den oppsatte «fotostanden» til diverse bildeseanser, både med og uten klær. Og jeg tør påstå at absolutt alle storkoste seg. Det gjorde i alle fall jeg! Mer tror jeg ikke det er å si om resten av festen. For mer utgraverende informasjon henviser jeg til jungeltelegrafen.

 

For en gammel ringrev, var det utrolig kjekt å se så mange nye og ukjente fjes, at gamle tradisjoner videreføres, og at den samme gamle gode stemningen var i aller høyeste grad på plass. Jeg har derfor lyst å takke festkomiteen for et heidundrende opplegg og ønske rogruppa hell og lykke i de neste 10 år og forbi. Gi gass!

Ola Myklatun Krosness

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *