En høst med sosial og sportslig kontakt

I august 2021 kunne vi endelig børste støvet av håndballskoene. Med lettere restriksjoner kunne vi ikke bare ha uttakstreninger, vi kunne ha uttakstreninger MED kontakt! I tillegg til at vi fikk vår første kamp på ett og et halvt år når NM-gutta møtte Kolstad på Dragvoll! For en start på ny, mer normalisert sesong. Se mer om kampen HER. 

Høsten lovde godt og da landet åpnet opp igjen fikk lagene trene sammen! Kamper ble det mange av, og ikke minst tok vi turen til SL i Oslo i oktober! Masse god stemning i hallen, og ikke minst utenfor banen 😎 Prikken over i-en ble finalen til H1 mot OSI-H1. Vi fikk jo feiret gullet to ganger i samme kampen…😮‍💨 Vi kan heller ikke glemme D1 som tok bronsje 😍 SL Oslo vil trolig ligge friskt i minnet til mange frem til forhåpentligvis SL Tromsø! D2 vil nok trippel sjekke hvor de velger å overnatte i Tromsø 🥲

I en periode i høst ble det høy puls før hver kamp for hvert lag. I flere uker hadde klubben til sammen 9-15 kamper hver uke. Ikke bare hadde vi mange kamper, men vi vant alle også! Ingen av våre lag hadde lyst til å avslutte seiers-streaken vår. Men ikke en gang vi kan vinne absolutt alle kamper et helt år, likevel er vi stolte av streaken vår på 39. Streaken vår gjorde at to fra klubben ble invitert på NRK P1 Trøndelag.

  

Arrkom har arrangert teambuilding-dag, frokostkamp og arrkomdag! Vi har hatt bli kjent-fest, vært sosiale i Oslo, vært på julebord og andre sosiale aktiviteter i lagene. Med andre ord fikk NTNUI Håndball endelig vise at vi er “Mye mer enn bare håndball”. Derfor er det trist at Covid-19 nok en gang slår et slag i trynet på oss. Men kanskje, kanskje vil tiltakene i jula forbedre situasjonen slik at vi kan gå tilbake mot høstens tilstander på februar 🤞🏻

Uansett har første del av sesongen vært sårt etterlengtet! Sosial kontakt, sportslig kontakt og mange nye minner i verdens beste klubb! På vår Instagram (@handballntnui) har vi nå lagt ut en liten video for å mimre over høsten. 

God jul og godt nyttår! Må alle holde seg friske og raske!🥳🎄