UTTAKSTRENING

Hver høst arrangerer NTNUI Håndball uttakstreninger for både nye og gamle utøvere, som ønsker å spille håndball! På denne siden vil det komme informasjon om treningstider, forberedelser og annet. 

UTTAKSPERIODEN 21/22 har stengt registrering

Neste uttaksperiode er høsten 22/23.

VIKTIG INFORMASJON:

Uttakstreningene starter i uke 33. Vi har antallsbegrensning på treningene på grunn av pandemien. For å kunne delta på trening må du først fylle ut aktuelt skjema under, og deretter bli invitert på trening.

Hver uke vil vi sende ut en e-post med invitasjoner til treninger, da må du aktivt gå inn å svare på det skjemaet du har fått eller så vil du miste plassen på treningen. Tidsfrist for svar vil stå i e-posten du mottar, men vi anbefaler at du svarer så raskt som mulig slik at det ikke går i glemmeboken og slik at vi kan fylle på med andre studenter som ønsker å delta på uttakstreninger. Det er derfor svært viktig at dere sjekker e-posten deres ofte.

Det er viktig å påpeke at ved å fylle ut skjemaet så er du IKKE garantert å bli invitert på uttakstreninger. Vi anbefaler derfor å melde seg så fort som mulig, og være fleksibel til å møte opp når man får en invitasjon! Dersom du møter opp på uttakstrening er du heller ikke garantert å bli tatt ut, dette er trenere som har ansvaret for å ta ut det laget de mener er det beste.

Vi anbefaler også å lese informasjon om uttakstreninger på denne siden. Slik at du kan komme forberedt på uttakstrening.

Informasjon ved påmeldingsstart vil bli publisert på nettsiden, Facebook og Instagram. Deretter er det viktig å følge med på mail!

HVA ER UTTAKSTRENINGER

Uttakstreninger handler om å gi trenerne en oversikt over gamle og nye spillere, og fordele alle sammen på ulike lag. Formålet er at alle skal spille på lag med andre spillere som er på et likt eller nesten likt sportslig nivå. Uttakstreninger blir vanligvis holdt i uke 33, 34, 35 og deler av 36.

HVORDAN FUNGERER UTTAKSTRENINGER

Uttakstreninger er vanlige håndballtreninger, som er organisert på en slik måte at trenerne får sett flest mulig utøvere på kortest mulig tid. Uttakstreninger er det samme som ‘tryouts’. Det er ett lag i aksjon om gangen.

På grunn av pandemien kan vi ikke ha åpne treninger. Istedenfor vil det publiseres påmeldingsskjemaer. Deretter vil du bli invitert til en trening, som du aktivt på inn å svare på om du kommer. På grunn av det store trykket vi har under uttaksperioden, kan vi ikke garantere at alle vil motta invitasjon til trening.

Det er viktig at spillere tar med egen håndball, teip, drikkeflaske og annet individuelt utstyr.

For å få vist deg frem mest mulig for trenerne er det hensiktsmessig å møte på flere uttakstreninger om du får muligheten.

I noen tilfeller vil spillere bli hentet opp eller sendt ned fra den treningsgruppen de har møtt opp på. Dette blir gjort på slutten av treningen, og du vil få ordentlig beskjed av trenerne eller sportslig leder. 

FOTOGRAFERING

Ved å delta på arrangementet aksepterer du å bli tatt bilde av. Bildene kan brukes fritt av NTNUI i markedsføring eller andre sammenhenger samt deling med partnere eller media. Portrettene nevt i forrige avsnitt er ikke inkludert i dette. Ønsker du ikke dette må du melde fra til arrangøren og/eller fotografen. 

Når du møter opp på din første trening, vil du bli tatt bilde av. Dette for å gjøre seleksjonsprosessen for trenere enklere, ved at det er enklere å huske et ansikt enn et navn. Dette bildet vil kun være tilgjengelig for trenere og styremedlemmer, og vil ikke bli brukt i en annen sammenheng. 

STED:

Uttakstreningene foregår både på Idrettsbygget Gløshaugen og Dragvoll Idrettssenter. 

Idrettsbygget Gløshaugen: Chri. Frederiks gate 20

Dragvoll Idrettssenter: Loholt alle 81

ÅPNINGSCUPEN

Det er usikkert om det blir åpningscup i år.

Mot slutten av hver uttaksperioden pleier NTNUI Håndball å delta på Åpningscupen som arrangeres av NHF Region Nord. Dette er sesongoppkjøringen for NTNUI Håndball, og pleier å være en helg fylt med masse håndball og sosiale avtaler på kveldstid. Hovedsaklig bruker lagene å bli tatt ut etter Åpningscupen, med mindre cupen arrangeres en stund etter uttaksperioden.

LAGUTTAKET

Laguttaket er slik at første laget tar ut sin spillerstall først, så tar andre laget ut sin spillerstall osv. Når du først er tatt ut på et lag, har du ikke muligheten til å si at du ikke vil spille på det laget, men et annet lag. Enten så deltar du på det laget du er tatt ut på, eller så får du dessverre ikke spille i NTNUI Håndball. Laguttaket blir lagt ut på facebooksiden og nettsiden så fort trenerne har bestemt seg. I tillegg vil du bli lagt inn i en hemmelig facebookgruppe sammen med de nye lagkameratene dine. Du vil ikke få en mail eller en annen melding om laguttaket.

ANDRE SPØRSMÅL:

Har du noen spørsmål? Send en mail til noen i styret.

Er du usikker på noe om uttakstreninger? Meld deg på! Der er alle i styret og trenerne villige til å svare på spørsmål, så det ordner seg.