Om NTNUI Håndball

NTNUI Håndball er en av de største gruppene i NTNUI. Våre lag gjør at vi har muligheten til å ha den fantastiske medlemsmassen vi har, med både tidligere eliteseriespillere og spillere fra lavere divisjoner.

Mye mer enn bare håndball!

Absolutt den største fordelen med NTNUI Håndball er at det består av så mye mer enn bare håndball.

– Vi har et fellesskap som er bygd opp på det sosiale. Med det sosiale skaper vi også vennskap. Det er tusenvis av eksempler på at romantiske- og vennskapelige bånd som har blitt knyttet i håndballgruppa har mulighet til å vare livet ut.

– Vi er inkluderende. Vi inkluderer alle i det sosiale og det sportslige. Som medlem i NTNUI Håndball skal du inkludere, og du skal bli inkludert.

– Vi viser glede i alt vi gjør. Glede for å spille håndball og for å være en del av gruppa, glede seg over andre og seg selv og vi skal vise glede over verv, dugnadsarbeid og alt annet NTNUI Håndball har å by på. Kanskje du også får muligheten til å få glede fra styreverv, dommer eller trener?

Det er det sosiale som skaper de sportslig resultatene!

Spillernes håndballhverdag skal være en sosial opptur, og slik har det vært i alle år. Vi har en festkomitè som skal ta vare på våre fire verdier. I tillegg til festkom sine arrangementer har vi cavasøndag, turneringer, lagfester, lagturer og mye mer! Til tross for at det er det sosiale vi setter høyest, har vi også et høyt sportslig nivå.