Pressemelding: Brann i Heinsfjordstua

Pressemelding: Brann i Heinsfjordstua

Trondheim, 08.03.2020

Kl 23.38 lørdag kveld ble det sendt melding til politiet om at et av anneksene til en av våre koier sto i brann. På dette tidspunktet var det 23 NTNUIere på hytta. 

Dette annekset har mer eller mindre brent ned, slik operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt Bernt Tiller uttalte til NTB i natt. 

Alle 23 personer som var på hytta ble evakuert, og det er kun annekset som er berørt av brannen. 

“Vi har hatt samtaler med den berørte gruppen som var på tur og det går bra med alle. Vi i NTNUI vil rette en stor takk til nødetater og de frivillige i Røde Kors som bidro i slukningsarbeid, og evakuering,” forteller kommunikasjonsrådgiver i NTNUI Oskar Gårdsrud Paulsrud 

Én person ble tilsett av helsevesenet etter å ha fått i seg røyk, det er ingen skadde. Alle involverte tok seg bort fra området i taxi, dette gjorde man for å sikre personene i tilfelle brannen ville blusses opp igjen. 

Vi i NTNUI har satt opp en krisestab bestående av tre personer, og har kontaktinformasjon til Legevakt og Sit Helse som vi vil videresende henvendelser hvis noen av de involverte ønsker å snakke med noen.

“Det vil bli gjort interne undersøkelser for å sikre at vi har riktige rutiner. Gruppen som var på tur gjorde alt riktig ved å kontakte nødetater. Og vi er svært glade for at det har gått bra med alle”, sier Paulsrud

Krisestaben til NTNUI består av leder Øystein Fruseth Christiansen, tidligere leder Edvard Andersen og kommunikasjonsrådgiver Oskar Gårdsrud Paulsrud. 

Har du flere spørsmål om saken kan du kontakte kommunikasjonsrådgiver Oskar Gårdsrud Paulsrud på e-post oskar.paulsrud@ntnui.no eller telefon +47 902 66 958 (svarer kun på pressehenvendelser). 

Om NTNUI

NTNUI er norges største idrettslag. Idrettslaget ble stiftet i 1910 og har drevet med idrett i over 100 år. Laget har over 50 ulike idrettsgrupper. NTNUI ønsker å spre mangfold samhold og idrettsglede blant studentene i Trondheim. Sammen skaper NTNUI de beste øyeblikkene i studietiden. 

Idrettslaget har 24 koier i hele trøndelag som har vært driftet av idrettslaget siden 1947 er bygget på dugnad og leies ut til idrettslagets medlemmer

Vi har over 12 000 medlemmer og har kontorer på Gløshaugen i Trondheim.  

Les mer om NTNUI på www.ntnui.no