Pressemelding: Brann i badstua til Flåkoia

Pressemelding: Brann i badstua til Flåkoia

Trondheim, 01.03.2022

Klokken 17.04 tirsdag ettermiddag ble det sendt melding til koiesjef i NTNUI om brann i badstua til Flåkoia. Beskjeden ble videresendt til Hovedstyret. Brannvesenet er blitt informert, og det er også blitt opprettet kontakt mellom brannvesenet og koiestyret. Alle 11 personer er i sikkerhet, og det er kun badstua som er berørt av brannen. 

“Vi har hatt samtaler med den berørte gruppen som var på tur og det går bra med alle. Vi i NTNUI vil rette en stor takk til nødetatene som bidro i slukningsarbeid,” forteller koiesjef i NTNUI John Marius Strømsnes.  

Vi i NTNUI har satt opp en krisestab bestående av tre personer, og har oversendt kontaktinformasjon til krisestab i NTNUI, Legevakt, studentprestene og Sit Helse til de involverte.

Krisestaben til NTNUI består av leder Monja Lien Jakobsen, koiesjef John Marius Strømsnes og tidligere koiesjef Joakim Haneberg Johansen. 

“Det vil bli gjort interne undersøkelser for å sikre at vi har riktige rutiner på plass for å unngå brann i fremtiden. Vi er svært glade for at det har gått bra med alle”, sier leder i NTNUI Monja Lien Jakobsen.

Har du flere spørsmål om saken kan du kontakte Monja Lien Jakobsen på e-post leder@ntnui.no (svarer kun på pressehenvendelser). 

Om NTNUI

NTNUI er Norges største idrettslag. Idrettslaget ble stiftet i 1910 og har drevet med idrett i over 110 år. Laget har over 60 ulike idrettsgrupper. NTNUI ønsker å spre mangfold, samhold og idrettsglede blant studentene i Trondheim. Sammen skaper NTNUI de beste øyeblikkene i studietiden. 

Idrettslaget har 23 koier i hele Trøndelag som har vært driftet av idrettslaget siden 1947 er bygget på dugnad og leies ut til idrettslagets medlemmer og andre turinteresserte.

Vi har over 14 000 medlemmer og har kontorer på Gløshaugen i Trondheim.  

Les mer om NTNUI på ntnui.no