Velkommen til nytt Hovedstyre for NTNUI 2024/25

Tekst: Nora Hveding-Kullerud og Pernille S. Osmundsen
Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits

Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits (CC BY 4.0)

Vårt nye Hovedstyre kom på plass 16. mars etter en effektiv generalforsamling. I dette eksklusive intervjuet blir vi bedre kjent med gjengen som skal styre NTNUI-skuta og lose oss gjennom nok et år med Hu og Hei!

Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits (CC BY 4.0)

Leder: Eirik Skagestad Størdal

Alder: 25 år
Studie: Produktutvikling og produksjon
Gruppe: Er et ikke så aktivt medlem i Tindegruppa, tidligere med i Brasiliansk Jiu Jitsu.
Andre verv: Dette er faktisk mitt første ordentlige verv i NTNUI! Ved siden av Hovedstyret sitter jeg også som “Møte og Representasjonsansvarlig” i Moment, som er det politiske utvalget til NTNUI.

Som Leder har Eirik ansvar for å organisere arbeidet i Hovedstyret og sørge for at de jobber mot målene sine. Han representerer også NTNUI utad og deltar på møter med frivillighetsgrupper og andre aktører NTNUI samarbeider med.

Eirik trives godt med mye ansvar og jobbe sammen med andre mot felles mål. Han omtaler NTNUI som noe av det beste med å være student i Trondheim og måtte derfor gripe muligheten til å være leder. Eirik tror vervet kommer til å bli både lærerikt og krevende, og gleder seg spesielt til å jobbe med store prosjekt som oppgradering av Dødens Dal og nytt idrettsbygg.

Et fint minne fra tiden i NTNUI:
Jeg synes årets gruppesamling var veldig gøy, så må bli den.

Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits (CC BY 4.0)

Nestleder: Ronja Pavall

Alder: 21år
Studie: Psykologi (bachelor)
Gruppe: Roundnet
Andre verv: Nestleder Materialutvalget, Moment styremedlem, aktivCampus (promo og aktivitetsgjengen) og styremedlem Blits, og styremedlem Roundnet.
Tidligere: Leder Blits, Arrangementsansvarlig Veldedighetshelg, og styremedlem Paraidrett

Vervet som Nestleder innebærer å bistå både Leder og resten av styret der det måtte trengs. Ronja skal passe på dokumentene i NTNUI og det er hun som hovedsakelig håndterer dispensasjonssøknader, gjerne i samråd med resten av Hovedstyret.

Ronja likte godt arbeidet hun var del av i administrasjonen, men ønsket å være mer involvert i foreningen og bidra enda mer på et organisatorisk nivå. I tillegg tror hun denne erfaringen kommer godt med i arbeidslivet. Ronja tror vervet kommer til å bli morsomt og lærerikt, men også krevende som hun tror vil gå helt fint i samarbeid med “den flotte gjengen” – resten av styret. Hun gleder seg mest til å bli bedre kjent med resten av HS og flere folk fra de ulike gruppene.

Et fint minne fra tiden i NTNUI:
Vors med nåværende og forrige HS fra Trondheim, Gjøvik og Ålesund før Gudenes Natteliv i vår var veldig gøy! Eller den spontane turen til Ålesund med andre fra administrasjonen for å spille fotballkamp på Color Line Stadion mot NTNUI Ålesund.

Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits (CC BY 4.0)

Hovedkasserer: Mads Fuglesang Øhra

Alder: 20 år
Studie: Industriell økonomi og teknologiledelse
Gruppe: Volleyball
Tidligere verv: Økonomiutvalget, Moment, og Oppmann for volleyballaget
Tidligere: Introstyret

Vervet som Hovedkasserer går ut på å ha kontroll på, og ansvar for forenings midler. Mads følger opp og støtter foreningens kasserere, samt fører NTNUI sentralt sitt regnskap. I tillegg er han en sparringspartner for Økonomiansvarlig.

Mads tok på seg vervet fordi han ønsker å bidra til driften av “Norges beste idrettslag”, jobbe for et best mulig NTNUI, og bli kjent med alle de som gjør en viktig jobb for foreningen. Han tror tiden vil bli lærerik og hektisk, med givende og meningsfulle oppgaver. Og han gleder seg til lange dager på Klubbhuset med forskjellige folk, og Gruppesamlingene.

Et fint minne fra tiden i NTNUI:
Treningsleir på Røros, og blåtur til Athen med Økonomiutvalget.

Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits (CC BY 4.0)

Økonomiansvarlig: Julie Hansen Gleinsvåg

Alder: 21 år
Studie: Økonomi og administrasjon
Gruppe: Svømmegruppa
Andre verv: Økonomiutvalget, Baneutvalget kasserer, og styremedlem Blits
Tidligere: Leder Økonomiutvalget, Økonomiansvarlig Veldedighetshelgen, Introstyret, og aktivCampus promogjengen

Som Økonomiansvarlig er Julie ansvarlig for å sikre en sunn økonomisk drift i klubben. Hun er ansvarlig for budsjettfordelinger, oppfølging av støtteordninger og økonomiske samarbeids- og sponsoravtaler. Hun støtter gruppenes kasserere og sørger generelt for at gruppene har forutsetningene for å drive mest mulig aktivitet med de økonomiske midlene NTNUI har.

Julie ønsket nye utfordringer og hadde lyst til å lære mer om hvordan foreningen driftes både eksternt og internt. Hun tror vervet kommer til å bli veldig givende både sosialt og faglig. Til tider vil det nok være omfattende og ta mye tid, men hun gleder seg til å utfordre seg selv faglig, og bli kjent med flere flotte og flinke mennesker i NTNUI.

Et fint minne fra tiden i NTNUI:
Det må enten være spontanturen til Ålesund der vi spilte fotballkamp mot NTNUI Ålesund på Color Line Stadion, eller blåturen til Økonomiutvalget <3

Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits (CC BY 4.0)

Eksternansvarlig: Mia Olden Larsen

Alder: 26 år 
Studie: Master i treningsfysiologi 
Andre verv: Leder Moment
Tidligere: Nestleder NTNUI, Nestleder Svømming, og styremedlem Svømming  

Som Eksternansvarlig har Mia ansvar for å sikre NTNUIs relasjoner til eksterne aktører. Hun drar i eksterne møter og fremmer NTNUIs behov og ønsker.

Mia trivdes godt som Nestleder i Hovedstyret i fjor, og ønsket å dykke enda mer ned i det eksterne arbeidet. Hun fant i løpet av forrige periode ut at hun er interessert i politikk, spesielt idrettspolitikk, og derfor passet denne rollen ekstremt godt.

Et fint minne fra tiden i NTNUI:
Har veldig mange fine minner fra tiden min i NTNUI, men de aller beste er fra Gudenes og Gruppesamling! Alltid hyggelig å møte så mange glade NTNUIere på en gang.

Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits (CC BY 4.0)

Materialansvarlig: Taran Five

Alder: 26 år
Studie: Ocean Resources (Master i marinbiologi)
Gruppe: Dans (Poledance og Hoop) og Calisthenics.
Andre verv: Leder Materialutvalget og Leder aktivCampus.
Tidligere: Materialansvarlig NTNUI, Nestleder og aktivitetsleder aktivCampus, Nestleder Event og styremedlem Veldedighetshelg.

Som Materialansvarlig i Hovedstyret har Taran ansvaret for godkjenning av grupper/utvalgs logoer, klesdesign og merchbestillinger. Hun har også ansvar for Shoppen, nettbutikken til NTNUI, og alt av lager og lagringsplass.

Taran likte seg så godt som Materialansvarlig i fjor at hun ville fortsette i år også. Hun synes det er et spennende og utfordrende verv hvor hun får utfoldet gleden sin for system og orden. Som erfaren i vervet tror Taran at hun i år kan “nyte kaoset” på en helt annen måte og tror vervet blir både koselig og hektisk. Hun gleder seg til alle de små øyeblikkene de kommer til å ha sammen på Klubbhuset og til å feire 17. mai sammen. Kanskje det til og med blir en HS-ferie i sommer!

Et fint minne fra tiden i NTNUI:
Må nok være HS-ferien vi hadde i fjor. Da reiste vi rundt og besøkte hverandre overalt ifra Molde til Tjøme. Det var tidenes ferie. Også er jo aktivCampus mitt lille hjertebarn, så alle aktivUkene jeg har vært med på å arrangere er veldig fine minner.

Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits (CC BY 4.0)

IT-ansvarlig: Andreas Flo

Alder: 21 år
Studie: Datateknologi
Gruppe: Fekting
Andre verv: Fotograf og Nestleder i Blits. Tidligere: Introstyret.

Andreas sin oppgave som IT-ansvarlig er å holde orden i alle IT-systemene. Han samarbeider tett med NTNUI Sprint, Sit og resten av Hovedstyret for å holde systemene ryddige og effektive.

Andreas ble anbefalt å bli med i Introstyret og etter å ha skygget tidligere IT-ansvarlig, Ole Marius, ble det naturlig å ta over denne rollen i det nye Hovedstyret. Han gleder seg til å møte enda flere flotte NTNUIere og samarbeide med Sprint.

Et fint minne fra tiden i NTNUI
Jeg har opplevd mye kjekt med NTNUI, men vil spesielt trekke fram alle de spennende oppdragene jeg har vært på som fotograf i NTNUI Blits. Jeg har fått bli med Topptur og Frikjøring til Vassfjellet, tatt bilder av Seiling fra RIB utenfor Skansen og tatt masse kule bilder av mange idretter under SL23, og masse masse mer. I tillegg kan jeg nok ikke unngå å nevne Gruppesamling og Gudenes Natteliv. Disse arrangementene er alltid utrolig gøy!

Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits (CC BY 4.0)

HR- og Adminansvarlig: Emilie Sofie Eilertsen

Alder: 21 år
Studie: Psykologi (bachelor)
Gruppe: Roundnet
Andre verv: Promo-crewleder Blits, styremedlem Roundnet.
Tidligere: aktivCampus promogjengen og Promoansvarlig Veldedighetshelgen.

HR- og Adminansvarlig har ansvar for oppfølging av Admin, og er deres knutepunkt mellom Admin og Hovedstyret. Hennes arbeidsoppgaver inkluderer oppfølging og arbeid med HSK gruppene og treneransvar.

Emilie ønsket å bli med i HS fordi hun er interessert i å jobbe med driften av NTNUI og ønsker å legge til rette for mest mulig aktivitet og gode øyeblikk. Hun gleder seg til å samarbeide med alle de flotte folkene i NTNUI og jobbe sammen med resten av Hovedstyret.

Et fint minne fra tiden i NTNUI:
Et av mine beste minner må være den litt spontane fotballkampturen til Ålesund og de mange morsomme admin- og gruppesamlingene som har vært.

Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits (CC BY 4.0)

Anleggsansvarlig: Håkon Håve Smørvik

Alder: 26 år
Studie: Lektorutdanning i Engelsk
Gruppe: Basket
Andre verv: styremedlem Basketgruppa, lagleder for NTNUI Geezez og dommer i Basket.

Håkon har hovedansvar for NTNUI sine anlegg, primært Dødens Dal og dens drift, i tillegg til å jobbe med potensielle fremtidige anlegg.

Håkon sier han har fått veldig mye fra NTNUI og at dette vervet er en måte å gi litt tilbake på. Han sier det er ganske kult å få være med å lede Norges største idrettsforening og gleder seg særlig til Helgasetr åpner og NTNUI får satt sitt avtrykk i dette bygget.

Et fint minne fra tiden i NTNUI:
Først og fremst alle man har blitt kjent med gjennom å drive idrett i NTNUI. Det beste minnet jeg har er fra SL høst 2022 i Bergen etter et langt opphold uten SL.