Edvard Andersen er ny leder i NTNUI

PRESSEMELDING

Trondheim, 15. mars 2019

26 .februar tok Edvard Andersen (27) over som leder av Norges største studentidrettslag, NTNUI. Edvard Andersen tar over etter Eirik Søreide Hansen (22) som har sittet som leder i et år, siden februar 2017. Edvard ønsker å videreføre samlingsprosjektet “ett NTNUI” og jobbe for å styrke og videreføre verdiene til idrettslaget.

– NTNUI er en fantastisk klubb med med gode verdier som skaper et lim i organisasjonen, sier Andersen og fortsetter.

– Alle i det nye hovedstyret har vist godt initiativ nå i begynnelsen, vi er en samlet gjeng som står klare for å møte nye utfordringer. Sammen skal vi jobbe for de beste øyeblikkene i studietiden med fokus på samhold, mangfold og idrettsglede.

Andersen er ikke den eneste i det nye styret. Sammen har han fått med seg Vilde Teksum (22) som nestleder. Teksum kommer rett fra nestledervervet i Studentlekene Trondheim 2019.

– Jeg gleder meg til å arbeide og utvikle NTNUI og være med på å skape glede og minner fra studietiden for mange studenter, forteller Teksum og fortsetter.

– Jeg gleder meg til å lære mer om NTNUI og være en del av et fantastisk styre med et felles mål.

Tidligere Leder Eirik Søreide Hansen tar over det politiske arbeidet i organisasjonen, og jobber med blant annet å etablere “Ett NTNUI” og prosjektet; aktiv Campus.


Øvrige posisjoner
Pauline Sjøvold (23) har gått inn i rollen som økonomiansvarlig og Manith Randula Attanapola (21) har tatt over kassereransvaret i idrettslaget. Sammen med Eirik Søreide Hansen har Inger Viken(27) også blitt for en periode til, og har nå ansvaret for informasjonsarbeidet i organisasjonen.

Ida Tomine Glomsaker (22) går inn i rollen som arrangementsansvarlig, og Ingrid Hasselgård Bøe(23) går inn som SL-ansvarlig. Stine Røkeness(27) har overtatt rollen fra tidligere styremedlem Martine Furnes Pettersen og har ansvar for alt av Materiell i NTNUI. Oskar Gårdsrud Paulsrud(26) er nå kommunikasjonsansvarlig.


Om NTNUI
NTNUI er norges største idrettslag. Idrettslaget ble stiftet i 1910 og har drevet med idrett i over 100 år. Laget har hele 51 ulike idrettsgrupper. NTNUI ønsker å spre mangfold samhold og idrettsglede blant studentene i Trondheim. Sammen skaper NTNUI de beste øyeblikkene i studietiden.


Vi har rundt 12 000 medlemmer og har kontorer på Nardo i Trondheim.
Les mer om NTNUI på www.ntnui.no

Har du flere spørsmål eller ønsker å snakke med Edvard Andersen, kan du kontakte kommunikasjonsansvarlig Oskar Gårdsrud Paulsrud på e-post oskar.paulsrud@ntnui.no.