Søk Studentlekene

Studentlekene Trondheim 2023 søker nye frivillige!

Studentlekene er Norges største studentidrettsfestival og arrangeres i 2023 i Trondheim for 8. gang. Lekene er en samling av studentmesterskap og studentcup i en rekke idretter på alle nivåer. SL Trondheim arrangeres av NTNUI i samarbeid med NSI. Under er stillingene som fyller styret til Studentlekene 2023.

Har du spørsmål, ta kontakt på sl@ntnui.no!

Ledige stillinger

Arrangement

Bankett – Du skal stå for planlegging av Studentlekene sin store bankett.

Dags – Din oppgave er å planlegge for lavterskeltilbud under lekene.

Sermonier – Din jobbe vil være planlegging av sermonier som forgår under lekene.

Logistikk

Nestleder – Bistå leder og evt. andre undergrupper med det som skulle oppstå av relevante oppgaver.

Overnattingsansvarlig – Være bindeledd og mellom logistikk-komiteen og hoteller i tillegg til å være overordnet leder over overnatting (skole og hoteller).

Skole mellomleder 1 – Være bindeledd mellom logistikk-komiteen og Hoeggen skole.

Skole mellomleder 2 – Være bindeledd mellom logistikk-komiteen og … skole.

Transportansvarlig – Være bindeledd mellom logistikk-komiteen, AtB (buss) og leiebiler.

Kiosk/mat-ansvarlig – Holde oversikt over hva som trengs av mat og utstyr på skoler og i kiosker.

Sikkerhetsansvarlig – Arrangere førstehjelpskurs, og sørge for at man har nødvendig utstyr ved ulike arenaer, haller og skoler.

Akkrediteringsansvarlig – Sørge for at akkrediteringen blir så effektiv og oversiktlig som mulig og sørge for at man har nødvendig utstyr.

Sponsorgruppa

I sponsorgruppen får du mulighet til å utvikle bekjentskaper med både medstudenter og bedrifter. Hovedoppgaven vår er å inngå sponsorsamarbeid på vegne av Student Lekene. Dette kommer til å bli utrolig lærerikt og spennede!

Vi ser spesielt etter:

Nestleder
Som nestleder vil du fungere som leders høyre hånd. Kvaliteter som er ønsket er fleksibilitet og samarbeidsvilje. Du vil få mulighet til å gå i dialog med store og små bedrifter samt være med på å gjøre SL23 til en foretrukken samarbeidspartner.

Hovedsamarbeidsansvarlig (x2)
Som hovedsamarbeidsansvarlig er oppgaven å være et kontaktpunkt mellom hovedsamarbeidspartner og SL23. Dette gjør at du får knyttet et sterkt bånd til hovedsamarbeidspartneren(e) og bli kjent med den spesifikke bedriften. Innenfor dette kan arbeidsoppgavene variere en del, slik at ønskede kvaliteter er samarbeidsvilje og serviceinnstilling.

Samarbeidsansvarlig (x4)
Som samarbeidsansvalig vil du være i kontakt med mange ulike bedrifter. Arbeidsoppgavene kan variere i fra større kontraktsinngåelser til å hente et gavekort hos en eksisterende partner. Ønskede kvaliteter er positiv utstrålig og at du trives med å jobbe med mennsker.

Økonomi

Kassererrollen innebærer at du har en oversikt over regnskapet til Studentlekene i samarbeid med leder og nestleder, der du ser hva som kommer inn av summer, f.eks. i form av sponsorstøtte, samt regnskapsføre og loggføre dette. Du vil også kunne være med på å bestemme hvilke midler som skal gå hvor og hvor mye som skal gå dit. Dette er en lærerik og viktig rolle som skal være med på å forme SL23 til det beste SL som noengang har vært!

Sport

Mellomledere (3 stk.)
Det vil være tre mellomledere som har ansvar for gjennomføringen av ca. 8 idretter hver. Dette innebærer å følge opp de tekniske ansvarlige, og bistå de med hjelp til å skaffe dommere, lage kampoppsett o.l.

Arenaansvarlig
Arenaansvarlig har ansvar for reservasjon av idrettsarenaer, etablere en arenamatrise og oppdatere denne frem mot lekene starter.

Informasjonsansvarlig sport
Informasjonsansvarlig i undergruppen sport har ansvar for påmeldingen til lekene og kommunikasjonen ut til deltakere og lagledere.

Materialansvarlig
Materialansvarlig har ansvar for å samle inn informasjon om materialbehovet til idrettene, bestille dette og distribuere det ut til de tekniske ansvarlige når lekene starter.

Informasjon

Grafisk – Din oppgave vil være å utformer flyers og design til Studentlekene.

SoMe – Du er ansvarlig for alt av oppdatering på sosiale medier – Instagram og Facebook.

Web – Du vil holde Studentlekene sin hjemmesiden oppdatert til en hver tid.

Kort del til informasjon undergruppe.

Rekruttering

Blesteansvarlig: Å bleste handler om å skape MASSE oppmerksomhet rundt Studentlekene. Med hjelpemidler som bl.a. sosiale medier, stands og stunts blir det din oppgave å sørge for at hele Norge får høre om Studentlekene i Trondheim!

Frivillighetskoordinator: Som frivillighetskoordinator har du ansvar for at alt som skjer under SL har nok frivillige, lage vaktliste og kommunisere med de frivillige.

Roadshowansvarlig: Som roadshowansvarlig for Studentlekene vil du få ansvar for å planlegge et heidundrandes roadshow, hvor hele Norge skal få vite hva som braker løs i Trondheim i februar.