Sommersamling på Solodden

Hallaien!

Mitt navn er Helene Romøren Kråkenes, og i år deltok jeg på min første sommersamling med NTNUI Roing. Da jeg først hørte om sommersamling i Bærum forventet jeg selvfølgelig solbrilleskille og stekende sol ute på Solodden. Det viste seg fort at værgudene ikke spilte på lag med oss denne gangen, og vi måtte planlegge øktene ut fra tordenbygene. Litt regn er jo bare snadder om du spør oss vestlendinger!

Det var omtrent 20 roere som bodde på herlige Solodden gjennom sommersamlingen og andre dro litt til og fra. Jeg var en av de heldige som fikk bo i en av de koselige hyttene (med panorama view til alle roerne som tok seg et bad utenfor), imens resten av gjengen laget camp i damegarderoben og herregarderoben.

Det var i gjennomsnitt planlagt at det skulle gjennomføres 2-3 økter per dag, og hvis man var ekstra vågal ble man selvfølgelig med på Edvart sin tøyeøkt med innhenting av både ankel spesialist Olav, lats spesialist Sigurd og Yoga spesialist Jenny. Jeg tror enhver roer hadde veldig godt av disse øktene, spesielt undertegnede. Vi var også så heldig at vi hadde en følgebåt av ypperste kvalitet som fulgte oss på de ulike øktene, og jeg tror faktisk ikke det var noen som koste seg like mye som Ragnhild i den følgebåten. Med 2 åttere, toer, firer, og Sivert innimellom på singel hadde vi gode teknikkøkter, starttrening og takt oppbygging. Klubben har jo også en god gjeng med høyt konkurranseinstinkt, så det ble jo selvfølgelig et lite race på slutten av nesten hver økt.

Det viste seg fort at det lønte seg å høre på Synnøve sin beskjed om å ta med MASSE skift, men til tross for kjølige økter holdt iallfall det varme og inkluderende miljøet i klubben temperaturen i sjakk. For å ikke nevne at vi med regnet nesten fikk hele ro-banen for oss selv, det er luksus for en roklubb det! Etter digge økter på vannet var det feststemning i dusjen, hygge i felleshytten og deilige middager. For å sørge for at konkurranseinstinktet holdt seg ved like hos roerne gjennom hele uken ble det også arrangert brettspill og kortspill flere kvelder. På selveste lille lørdag ble det også arrangert en aldri så liten fest (selv om hver dag på samling med klubben selvfølgelig er en fest)!

På fredagen kom solskinnsværet som vi hadde ventet på hele uken. Det ble arrangert to deilige økter på vannet, og selvfølgelig var det på tide at vi nybegynnere skulle få prøve oss i singel båt (med badegaranti så klart). Her var det mye usikkerhet blant deltakerne om dette var en økt for de single eller om dette faktisk var trening i singel båt. Ikke rart det var så bra oppmøte!

På lørdag morgen ble det arrangert seatrace på 1000m. Det ble satt opp ulike båtkombinasjoner og alle skulle ro 3 runder hver. Jeg unner forresten ingen å kjøre seatrace med dunkende hodepine, men fysøren så gøy det var likevel! Her fikk vi kjenne på både makspuls, konkurranseinstinkt og resultater av gode treningsøkter gjennom uken.

Jeg tror vi alle kan si oss enig i at denne sommerleiren var en stor suksess! Dette ble feiret med en heidundranes fest på lørdags kvelden. Før festen varmet vi opp dansefoten og sangstemmen med en gøy rebus etterfulgt av øl bowling. Sesongavslutningen bestod av digg grillmiddag, noe godt i glasset og en råbra rekke taler. For å ikke nevne tidenes dansegulv!

Tusen takk for tidenes uke! Her er et bilde som godt oppsummerer gjengen på siste dagen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *