Inn-ut-middag

I slutten av februar, etter lang og strabasiøs valgkamp for å bli valgt inn i det nye styret, var det duket for det gamle og det nye styrenes tradisjonelle inn-ut-middag. Her skulle livsnyttig erfaringsutveksling forekomme og grunnlaget for at det rogruppas videre kurs skulle legges.

Ellers må kveldens masterchef, Tobias ”fisker`n” Martinsen og hans sous-chef Fredrik Thorsen og det gamle styret, forøvrig, berømmes for tidenes italienske gourmetmåltid.

Under middagen var det som vanlig under studentergalla, duket for taler og innslag av vitser av varierende kvalitet. Herrenes, damenes, de gamles tale til de nye og de nyes tale til de gamle. Disse var preget av: god forberedelsestid og sporadisk gjenbruk av årgangstaler.

Til dessert skulle parketten i Britt Ingunns stue kvalitetssikres av selskapets beste danser, som sørget for at en hver sikkerhetsbrist ville blitt avdekket til Sjeikens dundrende rytmer. Denne kvelden var det faktisk lov å være hooooreeeee.

Middagen kommer til å bli husket av det nye styret som en hyggelig sammenkomst med god flyt av livets vann, type meksikansk. Vi i det nye styret gleder oss over å ha lært av de beste og er klare for å ta NTNUI roing inn i nye farvann.

Håvard Øksnevad Solvin

image

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *