Hortenssamling 2017

NTNUI Roings treningssamling i Horten

En stor takk rettes til NSI og SPAR Norge for bidrag til gjennomføring av samlingen! 

Med militær 5-punktsordre og store lovnader om uante mengder vannblemmer og god stemning, forlot kolonnen med fire 9-setere fylt av håpefulle roere Trondheim tidligere enn tidligst torsdagsmorgen for en langhelg med treningssamling i Horten. Allerede i underkant av en time etter avgang var advarselen om at Horten by skulle farges grønn og gul, sendt ut over riksdekkende radio.

Mens noen hadde gjort en solid innsats på bakefronten kvelden i forveien og foret sine medpassasjerer med noe som ryktes så høyt som 90 boller, måtte andre flykte gjennom snøføyka på Espa for å sikre seg en obligatorisk smakebit fra Bolleland.

Vel fremme i Horten og fit for fight ventet første økt på vannet. For de erfarne var gleden ved å komme seg på vannet igjen stor, mens flere av nybegynnerne spent tok sine første tak. Etter to timer ute i noe rufsete vær og med hodet fullpakket av input, var det ekstra deilig og komme inn til lukten av guttas spagetti bolognese. Et fantastisk måltid senere var det duket for teknikkurs for å lære det teoretiske bak det vi tidligere hadde forsøkt å få til ute i båtene.

Dag to førte dessverre heller ikke med seg særlig hell på værfronten, men takket være tips om å «get well clothed» ble utbyttet av dagen veldig bra. Læringskurven for de nye økte raskt i takt med kreativiteten for finne tørkeplasser til det våte tøyet. Til stor glede var fredagstacoen en selvfølge også i Horten.

Da vi på lørdag endelig kunne finne fram raske shades ble det fort fart på sakene. Om dette skyldtes shades eller fremskritt på teknikken er fortsatt uvisst, men en fantastisk dag på vannet ble det uten tvil. Siste kveld ble avsluttet med en nydelig kyllinggryte etter oppskrift fra Ivars mor, før Johanne og Silje utfordret hele gjengen med et kreativt underholdningsinnslag. Etter hard konkurranse stakk tilslutt “fire staker og en krans” av med seieren.

Da Horten på avreisedagen skulle vise seg fra sin beste side ble det straks enda mer vemodig å dra derfra. Men med bagasjen full av motivasjon, mange nye bekjentskaper og et godt grunnlag for videre trening mot sesongens konkurranser håper og tror vi samtlige satt igjen med en god følelse etter endt tur.

Med det sagt ønsker vi å takke Horten Roklubb for både utmerkede fasiliteter, gode båter, og ikke minst storslåtte omgivelser, styret for planlegging og gjennomførelse av en fantastisk samling, stødige sjåfører og sist men ikke minst en takk til alle som bidro for å gjøre helga så bra som den ble.

Takk for turen!

På vegne av NTNUI Roing

Mari Rossvoll og Kjersti Buraas Snoen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *