Hilsen fra det nye styret!!

Hilsen fra det nye styret!

Styret i etterkant av overlegen seier i MIX 8+ i høstens NM. Fra venstre: Therese Tærud, Trygve Bendz Aarrestad, Astrid Leirset, Sara Karoline Hegge, Kristin Lyche, Linn Ansteensen Haugli, og Magnus Lyngedal.

Hei alle!

Det har ikke vært en tradisjon blant styrene i før oss, men vi i styret for 2019 føler det er på sin plass å skrive et kort innlegg her på hjemmesiden for å presentere oss selv. Vi har tatt navn etter våre idealer, “gull, gøy og greit” – eller “the three G’s” blant lokale.

Leder: Sara Karoline Hegge

Ingen er mer glad for at det gamle styret endelig gikk enn påtroppende leder. Sara har lenge vært kjent for å melde hardt, og det gjør at noen i miljøet tar valgløftene hennes med en klype salt, hvor fantastiske de enn høres ut. Ring undertegnede hvis noen bygger mur rundt BSI, da skal det feires!

Sportslig ansvarlig og nestleder: Astrid Leirset

Det finnes få mellom Petter Tuftes Nissan Leaf og nordpolen som brenner mer for rosporten enn Astrid. Hva gjør Astrid mens du er på skolen? Hun analyserer junior-C-løp fra fjorårets sesong – skal NTNUI fortsette på topp, må vi ha inn talenter tidlig.

Kasserer: Magnus Lyngedal

Magnus søkte på denne stillingen fordi han trenger knusktørr arena som kan veie opp for alt tøyseriet ellers. Man kan til og med vitse om det å være både bergenser og kasserer samtidig. Det kan du regne med.

Materialansvarlig: Trygve Bendz Aarrestad

Trygve har sannsynligvis rodd flere kilometer enn halve roklubben din til sammen. Denne mannen er så tett på utstyret at han ikke får sove uten fotbrettet sitt ved fotenden og tretten-nøkkelen i armkroken. Det er det som kjennetegner en god materialansvarlig.

Arrangmentsansvarlig: Therese Tærud

Da Therese baserte sin appell på å skape samme supre miljø i rogruppa som hun hadde ved bussen sin i RT 2015, skjønte generalforsamlingen kvikt at de hadde funnet sin kvinne. Kasserer er derimot bekymret over hvor man skal finne 500k til rigg. Og hvorfor skulle roingen til Tryvann in the first place, igjen?

PR og web: Linn Haugli

All PR er god PR, selv hvis ens institusjon har et like plettfritt rykte som NTNUI Roing, og det er derfor vi har hentet inn en influenser av rang til denne posisjonen. Linn arbeider for at rogruppa skal ta plass på de arenaene som gir mest publisitet – se fram til diss-tracks, Jonnis på PH, og Sara på nachspiel i rikspolitikken.

Sponsoransvarlig: Kristin Lyche

Vi er henrykte over at Kristin hadde mulighet til å ta permisjon fra restaurantdrift for å hjelpe til med å finne sponsor til klubben. Kristin er fersk på vannet, og håper på mindre fisk i konkurranse og mer napp hos sponsorene. Og nei, ikke på den måten.

 

Vi gleder oss til året som kommer og alle dets begivenheter. Vi lover å kjempe for gull på vannet, at vi har det gøy på bankett, og at vi skal gjøre NTNUI roing greit igjen.

 

Styret ut!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *