Kampsportseminar 2020

15. februar kl. 11.00

NTNUI Judo, Aikido, Jujitsu, Karate og Taekwondo har gleden av å invitere deg til en samling med fem kampsporter i løpet av fem timer trening. Selvfølgelig skal vi ha en lengre lunsjpause mellom på to timer. Brødlunsjen finansieres gjennom en liten avgift som kan betales her:

NB! Siden vi er fem grupper, er det et begrenset antall plasser per gruppe. Meld deg på hos din gruppeleder før du betaler.

Seminaret vil holdes på Dragvoll (Loholt alle 81, 7049 Trondheim ), hvor det er en dojo i 3. etasje med bedre plass enn dojoen på Gløshaugen.

Første økt vil bli 11:00 – 14:00

Lunsj 14:00 – 16:00

Andre økt 16:00-18:00

Hver time starter vi en ny kampsport. Her blir det også pause mellom hver sport.

Det jobbes også med å lage en etterfest hjemme hos Wolf og Victoria fra Aikido. Vi venter her og ser litt nærmere hva vi gjør med middag, så vi kan gå rett fra trening til dusj/sauna, til middag og til fest. Sett av datoen!