Informasjon om trening

Vi i NTNUI Innebandy ønsker alle nye spillere velkommen og kommer til å kjøre i gang med tryouts i uke 34 og 35. Du kan starte med å se deg ut et lag som passer deg og møte opp på første trening i uke 34 på idrettshallen ved campus Dragvoll. Slik som situasjonen er i dag har vi kun per nå lov til å være grupper på intill 20 stk. på treninger. Hvis dette ikke endrer seg vil det komme informasjon om påmelding til treninger fortlåpende. Den 10. August vil Norges idrettsforbund og myndighetene ha et møte for å vurdere for full åpning av idrett, inkludert kamper, for de over 19 år. Vi vil komme med informasjon om hva situasjonen blir så fort vi vet. Men til tross for at det kan bli utsettelse av full åpning, vil vi gjøre det vi kan for at alle som vil begynne å spille innebandy skal få det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *