Forside

Velkommen til oss!

Alle medlemmene i NTNUI innebandy har én ting til felles: vi elsker å spille innebandy. Klubben har et lag som passer enhver – uansett ferdighetsnivå. Med spillegleden som felles holdepunkt, skaper klubben en sosial arena hvor studenter møtes på tvers av studieretninger for å drive idrett, være sosial og ha det gøy!

Vi har lange tradisjoner med bankett, bli-kjent-arrangementer, fester mm., og kan dessuten tilby gode muligheter for verv, trener- og dommerkurs for den som vil engasjere seg ekstra i idrettslaget. Her gjelder samme regel som tidligere: det er ingen krav til forkunnskaper. Engasjementet ditt er det eneste som setter begrensninger for hva du kan oppnå i denne klubben!


Lagene

Damer 1

D1 er NTNUIs beste damelag i innebandy, og spiller i 1.divisjon Midt-Norge. Laget vant sesongene 14/15 og 15/16. Spillere på dette laget har gode ferdigheter, og har spilt i noen år. Laget har opptakstreninger i august.


Damer 2

D2 hevder seg i toppen av 2.divisjon Midt-Norge. Spillere på dette laget har som regel spilt i 2-4 år tidligere. Laget har opptakstreninger i august.


Damer 3

Hvis du aldri har spilt innebandy før, eller bare litt, så er D3 laget for deg! Her er det ingen opptakstreninger, så du er alltid velkommen til å delta!


Herrer 1

H1 er et tilbud til studenter som har spilt mye innebandy. Laget er med i toppen av 1. divisjon og holder et høyt nivå. H1 har uttakstreninger i slutten av august.


Herrer 2

For dem som har spilt innebandy i noen år, anbefales H2. Dette laget spiller i 2. divisjon, og holder et godt nivå. Dette er spillere som etterhvert kan etablere seg på førstelaget. H2 har opptakstreninger i august.


Herrer 3

Dette er et tilbud til alle som har lyst å spille innebandy. H3 spiller i 3. divisjon og består både av nye spillere, og de som har spilt litt innebandy.Treninger

Alle treningene foregår på Dragvoll idrettssenter, og hvert lag har faste treningstider to ganger i uka. Det er også en felles trening hver fredag, hvor alle er velkommen!


Kontakt

Lurer du på noe? Send oss en mail! Du kan også kontakte oss via Facebook eller Instagram, hvor vi svarer så raskt vi kan.