Oppdatert info om treninger

Her kommer litt oppdatert info om treningssituasjonen. Det er da slik at vi ikke kan være større grupper enn 20 så treningen vil bli delt opp slik at det er 2 grupper på 15 som holdes avskilt fra hverandre som trener samtidig.

Treningstiden er de samme som står på nettsiden vår. Der det er delt trening som f.eks D1/D2 så vil det være en gruppe på 15 per lag. Det skal fortsatt holdes 1 meters avstand på treninger og det er viktig at folk følger retningslinjene til både FHI og Norsk idrettsforbund. Vi vil sørge for å komme med oppdatert informasjon hele tiden på vår facebookside og nettsiden.

Da er det slik at alle må melde seg på trening via en docs skjema som ligger linket under. Det er da første mann til å melde seg på som får være med. Hvis du plutselig ikke har mulighet vær vennlig å si ifra med en gang til treneren på laget slik at noen andre kan ta din plass da det kan være noen andre som vil være med. En kan kun prøve ut et lag, men hvis du ikke skulle komme inn på det laget kommer du inn på et lavere lag. Du kan bare ikke være med på flere opptakstreninger for å hindre en evt. spredning. Alle deltagere må også være SIT medlem for å kunne være med på treningene. Når dere kommer på treninger, vil det komme mer detaljertinfo angående koronatiltak. Det er derfor viktig å komme presis til trening, de som har mulighet bør unngå kollektivtransport.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLWC9L8WdRwazNrJUL3SqBU1X4quXG-P7UY4W8tL8xsh519g/viewform

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *