Dragvoll Cup 2019

Atter en gang var det duket for Dragvoll Cup på vår hjemmearena Dragvoll Idrettssenter, og for en turnering det skulle vise seg å bli!

I årets utgave deltok det intet mindre enn 26 lag, med en god miks av våre egne lag, lokale lag, linjeforeningslag og tilreisende eks-NTNUIere. Turneringen startet med gruppespill fredag ettermiddag og lørdag morgen, og de mange tilskuerne som hadde tatt turen opp til Dragvoll fikk servert mange gode kamper, både av den jevne og den mer ensidige sorten.

Et lite pust i bakken mellom kampene for hjemmelagene. Foto: NTNUI Blits/N. Dittrich

Da gruppespill og Lucky Loser-rundene var ferdigspilt på lørdag ettermiddag kunne tre av lagene våre, H2, H3 og D3, henge fra seg køllene for helgen. H1 fulgte etter litt senere på dagen, etter et knepent 0-1-tap i kvartfinalen.

NTNUI D1 i aksjon mot Freidig. Foto: NTNUI Blits/N. Dittrich

Lørdag kveld var det som seg hør og bør tid for bankett. Her var det godt oppmøte fra flere av de deltagende lagene, og det ble en svært hyggelig kveld med tacobuffet, god drikke og mingling.

Foto: NTNUI Blits/N. Dittrich

Søndag morgen bar det tilbake til Dragvoll, der turneringen nå skulle bli avgjort. Dagen åpnet med damenes kvartfinaler, der de gjenværende lagene våre, D1 og D2, også måtte takke for seg.

Fra kampen mellom NTNUI D2 og Sjetne. Foto: NTNUI Blits/N. Dittrich

Etter en spennende runde med semifinaler var det så klart for å kåre vinnerne på dame- og herresiden. I damenes finale møttes Ntnui Reunited og Nidaros, i det som ble en svært jevn 4-3-kamp, og seier til eks-NTNUIerne. Herrenes finale ble en enda jevnere affære, der mellom Nyborg og Nidaros. Med noen få sekunder igjen av siste periode klarte Nidaros å utligne til 3-3, og etter fem målløse minutter med Sudden Death gikk kampen helt til straffekonkurranse. Spillere fra begge lag viste seg frem med flere frekke straffe-varianter, men til slutt var det Nidaros som trakk det lengste strået. Gratulerer så mye til både Ntnui Reunited og Nidaros!

Fra kampen mellom NTNUI H2 og Sjetne H1. Foto: NTNUI Blits/N. Dittrich

Det ble altså en flott helg på Dragvoll i år også, med masse innebandy, fest og moro. Vi i styret i NTNUI Innebandy vil gjerne takke alle lagene, tilskuerne, dommerne og ikke minst spillerne våre som jobbet dugnad i kiosk og sekretariat hele helgen for at dere kom og bidro til at cupen ble så bra som den ble. Håper vi ses igjen neste år!

PS: Flere bilder fra helgen finnes her: https://www.mediearkiv.ntnui.no/NTNUI-Innebandy/Dragvoll-Cup-2019