Har du lyst til å bli dommer?

Kunne du tenke deg å lære mer om innebandy, og samtidig tjene penger på det? Da kan det å bli dommer være tingen for deg!

Som dommer får du en enda bedre innsikt i hvordan innebandy spilles, samt hvordan regelverket fungerer. I tillegg utfører du en svært viktig jobb på banen, og bidrar til å spre innebandy-glede til unge og voksne i regionen. Lønnen for dommere varierer ut ifra hvilket nivå det dømmes på, men ligger for eksempel på 350,- per kamp for ungdomsserie og helt opp til 700,- per kamp for dømming i 1. divisjon.

Midt-Norge Bandyregion arrangerer grunnkurs for dommere i helgen 8.-10. november, og dette er en ypperlig mulighet for å komme i gang med dommerkarrieren. Kurset koster 1000 kroner, men hvis du dømmer nok kamper i løpet av sesongen til å dekke dommerkvoten din for klubben (8 kamper) vil vi betale hele beløpet for deg.

Dersom du synes dette virker interessant, eller lurer på noe i forhold til dømming, dommerkurs eller annet, ta gjerne kontakt med lederen vår på mail: innebandy-leder@ntnui.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *