Blir du med på laget?

Først og fremst: god sommer!

Denne bloggposten er laget for å gi info til deg som vil utforske NTNUI Innebandys tilbud, og forhåpentligvis bli en del av gjengen til høsten. Er du bare nysgjerrig på hvordan opplegget «fungerer» i klubben, er dette også en gylden mulighet. Blogginnlegget er delt inn i fire bolker, slik at du kan finne fram til det som er relevant for nettopp deg. Vi har et lag som passer ditt nivå, uansett. Dermed håper jeg du finner både informasjonen og motivasjonen du trenger til å huske oss når høsten nærmer seg!

1. For deg som vil prøve innebandy for første gang.

Hvis du har lest på nettsiden vår tidligere, har du nok fått med deg at vi har høyt fokus på å bli kjent, ha det gøy sosialt, og spille bra innebandy uavhengig av nivå! Våre tredjelag på dame- og herresiden (D3 og H3) er kjent for å bli en «sammensveiset» gjeng hvert år, til tross for stadig utskiftning av medlemmer. Du kan gjerne ta med deg en venn eller to, og møte opp på trening når det måtte passe! Vi synes det er helt supert om du kommer i uttaket fra 19. august, og 2 uker fram i tid, men treningene er åpne for nye medlemmer året rundt. Kommer du fra starten av, er du med på å bli kjent med laget «fra scratch» for året.

Vi har utstyr til utlån, og trenere som tar nye medlemmer godt imot. Det eneste du må ta med selv er innesko, gymtøy og godt humør. Vi håper å se deg på trening! Tredjelagene våre spiller også i serie hvert år, for dem som ønsker det, med målsetting om å ha det gøy på banen. Det klarer de alltid, som regel med enorm progresjon hos spillerne i løpet av sesongen.

Oppdaterte treningstider finner du under «Lag og treninger» på nettsiden.

2. For deg som har spilt innebandy før/ på et annet lag tidligere.

Har du spilt innebandy tidligere, på lavere eller høyere nivå, er du hjertelig velkommen til å prøve deg på de ulike lagene våre! Dette gjelder også deg som har spilt land- eller ishockey! Herrer 1 (H1) og damer 1 (D1) har høye ambisjoner og holder seg i toppsjiktet av førstedivisjonene i Midt-Norge. Er du usikker på hvilket nivå du passer best på, kan det anbefales å møte opp på en kombinert trening (D1/D2 eller H1/H2), eller bare ta en sjans for å føle på om nivået passer deg. Oppdaterte treningstider finner du under «lag og treninger» på nettsiden. Uttaket foregår fra 19. august og 2 uker fram i tid. Du må ikke møte på alle treningene for å bli vurdert, men husk å legg igjen kontaktinfo hos trenerne våre. Etter uttaket vil du bli plassert på det laget trenerne mener du vil få best mulig utbytte av å spille på. Det er også muligheter for å rykke opp mellom lagene i løpet av sesongen, dersom progresjonen og nivået er tilstede.

Jeg anbefaler å melde overgang så fort som mulig dersom du har spilt for en annen klubb tidligere! Overgangen må betales selv, og koster 750,- før 1. september, og 1500,- etter dette. Du trenger ikke å ha blitt plassert på et bestemt lag først- så lenge du skal spille for NTNUI. Send en mail eller DM lederen vår, Kamilla Mortensen, for hjelp med dette. Mailadressen er  innebandy-leder@ntnui.no.

3. For deg som ikke er student, men ønsker å spille på NTNUI Innebandy allikevel

Ønsker du å spille for NTNUI Innebandy, selv om du ikke studerer? Det er bare å møte på treningen som passer deg, enten du har spilt tidligere eller ikke (les i bolkene over for informasjon).

NTNUI har en ordning som gjør det mulig for ikke-studenter å spille i klubben. Det kalles dispensasjon, og må søkes om fra Innebandy til NTNUI sitt hovedstyre. Det er lederen til Innebandy som tar seg av søknaden, i samarbeid med deg. Du kan sende mail til innebandy-leder@ntnui.no, dersom du vet at du trenger en dispensasjon allerede nå. Grunnlaget for dispensasjonssøknad må selvsagt vurderes.

NB! Studentene våre er alltid førsteprioritet på NTNUI uavhengig av nivå, så dispensasjon avhenger også av ledige plasser på lagene.

4. For deg som har/ønsker erfaring som dommer i innebandy (betalt ordning).

Har du dommererfaring i Innebandy fra før, eller ønsker å ta dommerkurs i Innebandy, kan du gjerne gjøre det for klubben vår! Nye dommere får sponset kurs og drakt (utlån) gjennom klubben, såfremt en klarer å møte et krav om antall dømte kamper gjennom en sesong. Har du dømt tidligere, men mangler drakt og utstyr, er vi selvfølgelig behjelpelig med dette. Du får betalt per kamp, og ulik betaling avhengig av hvilken aldersgruppe/divisjon du dømmer.

Mange studenter ønsker å skaffe seg en inntektskilde ved siden av studiene, men føler seg kanskje begrenset av tidspresset det medfører å ha en fast stilling i bedrift. Å være dommer gir mer fleksibilitet, og muligheten til å dømme alt fra lavere aldersbestemte klasser til førstedivisjon seniorspill. Dommererfaring gir økt innsikt i reglementet og spillet på banen, og kan være en fin inntektskilde for deg som ikke er redd for å ta avgjørelser, og vil ta rollen som kampleder!

Sist men ikke minst: gjør dette om du vil ha oppdatert info om klubben:
-Bli med i den lukkede gruppen «NTNUI Innebandy» på Facebook. Der poster vi informasjon til medlemmer.
-Lik siden vår «NTNUI Innebandy». Der poster vi mer «generell» informasjon.
-Følg oss på instagram, da vel! Kontoen er NTNUI_innebandy.

Ikke nøl med å sende oss en mail, eller DM på facebook, dersom det er noe mer du lurer på. Vi svarer relativt raskt, og gjør vårt beste for å hjelpe deg med det du trenger. Mailen til våre sportslige ledere er:
innebandy-sportslig-damer@ntnui.no
innebandy-sportslig-herrer@ntnui.no

Håper vi sees på trening!

Kamilla Mortensen
Leder, NTNUI Innebandy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *