Ruben Engen utnevnt til ridder av NTNUIs orden

I april fikk vår egne Ruben Engen tildelt NTNUIs ildsjelpris i form av en ridderdalje. Ruben startet i NTNUI i 2014 og har gjennom sin tid som student lagt bak seg en solid innsats i klubben både sportslig og sosialt.

Ruben er ofte å se i hallen og deler gjerne av sin kunnskap. Han er en person som har bidratt til at klubben, som drives av studenter for studenter, er et sted hvor mange spillere har funnet sin tilhørighet. Han i løpet av sin tid som trener for H1 løftet nivået og levert gode resultater. Ruben var også en sterk bidragsyter når NTNUI tok i mot Kolstad til NM-kamp og leverte et godkjent 27-36 tap mot eliteserielaget.

Rubens sportslige meritter:

2x SL-gull (trener)

SL-gull (spiller)

SL-sølv (trener)

2. plass 2. divisjon (trener)

1. plass 3. divisjon (trener)

3. plass 2. divisjon (trener)

1. plass 4. divisjon (trener)

Rubens verv for NTNUI håndball:

Festkomiteen

Arrangementkomiteen

Sportslig leder

Jubileumskomiteen

Trener D4 (15/16 og 16/17)

Trener D3 (17/18, 18/19 og 19/20)

Trener H3 (17/18)

Trener H2 (18/19)

Trener H1 (19/20, 20/21 og 21/22)

Ruben sier om sin tid i NTNUI:

Det er enormt mange gode minner fra tiden i NTNUI og det er ikke lett å skille de gode minnene fra hverandre. Første SL-gullet med H3 der vi var skikkelig underdogs står høyt. Likevel står nok EM i Bydgoszcz 2020 som det aller best og morsomt, men håper og tror at EM i Lodz denne sommeren skal bli en minneverdig tur og ikke minst en flott avslutning på 8 sesonger i grønn, gul og svart.

Hva har vært drivkraften din for din innsats i klubben?

Her er vi tilbake igjen til alle de gode opplevelsene klubben har gitt meg. Opplevelsen man har opplevd sammen som lag og som klubb, slik at til syvende og sist så handler det om alle de bra menneskene som er i klubben. Personer det er gøy å være sammen med, som man blir motivert til å gjøre en innsats for, personer som setter pris på innsatsen, at klubben er styrt av et velfungerende styre og mye mer.

Ruben har tidligere også blitt tildelt NTNUI håndballs hederspris 2021. Han er en ridder verdig og klubben er veldig takknemlig for alt du har gitt.

Vi gratulerer så mye!