Oppstart og nytt semester (vår 2019)

Hei alle sammen!

Starten på et nytt semester betyr starten på nye swing-kurs! Vi i NTNUI Swing og Folkedans har gleden av å ønske både nye og gamle dansere velkommen til oss til vårens kurs. Nytt av året er at idrettsbygget på Gløshaugen vil være stengt, så vi har blitt nødt til å endre lokaler.

Nybegynnerkurset starter opp søndag 20. januar kl. 1430 – 1600 og holdes i Gymsalen på Dragvoll Idrettssenter. Se arrangementet på Facebook for detaljer.

Videregåendekurset vil starte opp i uka etter nybegynnerkurset, men tidspunkt og lokale er foreløpig ikke bestemt av administrasjonen. Se arrangementet på Facebook for fortløpende oppdateringer av detaljer.

Ofte stilte spørsmål rundt kursene våre kan du lese om her. Ta gjerne kontakt med oss via mail (styret@swing.org.ntnu.no) eller via Facebook om det er noe du lurer på.

Vi ser fram til et flott semester med mye danseglede. Velkommen!

Informasjon om tiden før jul

Takk for et fantastisk semester med mye danseglede og engasjement. Fram mot jul blir det fridans på søndager kl. 17 og onsdager kl 20. i aerobicsalen på idrettsbygget fram til den 9. desember og deretter blir det på realfagsparketten på realfagsbygget. Dette er fordi idrettsbygget stenger for ombygging. Det er fortsatt uavklart hvor vi skal være til våren, men mer informasjon vil bli publisert så fort det er avklart.

Igjen, takk for semesteret. Lykke til på eksamener og god jul.

Bli-kjent-fest

Høstsemesteret er nå godt i gang og vi i NTNUI Swing og Folkedans ønsker å invitere både nye og gamle swing-dansere til en hyggelig bli-kjent-fest! Dette er en gyllen mulighet til å bli kjent med andre som nettopp har begynt på kurs, og de som allerede har danset en stund fra før! Bli-kjent-festen er fredag 28. september kl. 19 og vi skal være på Håndverkeren, Kjøpmannsgata 12. Det vil bli en kveld med mye dans. Vel møtt!

For mer informasjon, se facebook.

Kursoppstart Høst 2018

Da er tiden snart kommet for å starte opp igjen med kurs etter en solfylt sommer. For alle dere som kommer til byen er det bare å bli med på nybegynnerkurs.

Se eventen på facebook for info om nybegynnerkurset i swing. Kurset starter 2. september kl 1605 i armfeldtsalen på idrettsbygget på Gløshaugen.

Vil du ha oversikt over folkedanstilbudet kan gå inn på facebooksiden og se på arrangementene som er utover høsten.

17. mai og fridans

Da er kurset over for dette semesteret, men vi gir oss ikke der! Fremover mot semesterslutt vil det arrangeres fridans i Aerobicsalen på søndager og onsdager. Se sosialsiden på facebook for annonsering av tider. Onsdag 17. mai har vi som tradisjon å delta dansende i toget. Alle er velkommen til å bli med! Se info her. Alle er også invitert til å bli med på en felles grilling i slutten av mai. Dato er væravhengig, så følg med på vår facebookside for mer informasjon.

Vi takker for et fint semester, og håper så se dere alle igjen til høsten.

Bli-kjent-fest!

Kurset er nå godt i gang og vi i NTNUI Swing og Folkedans ønsker å invitere både nye og gamle swingfolk til en fabelaktig bli-kjent-fest! Dette er en gyllen mulighet til å bli kjent med de som nettopp har begynt på kurs, de som allerede har danset en stund fra før og instruktørene! Bli-kjent-festen vil bli fredag 23. februar kl. 19 og vi skal være på Håndverkeren, Kjøpmannsgata 12.

Vel møtt!

For mer informasjon, se facebook-eventen.

Kursoppstart Vår

Nå er juleferien over og vi må tilbake til studentkosten, men ta det med ro for det er fortsatt småsnacks i vente! Den 28. januar starter vi opp med nybegynnerkurs i aerobicsalen fra 18.30 til 20.00 med fridans etterpå til 22. Onsdag den 31. januar er det også oppstart for videregåendekursene. På onsdager har vi også kurs i folkedans fra klokken 19. Her varierer litt hva det undervises fra gang til gang, så bare følg med på facebooken vår så legges kurs ut fortløpende.

Vi har også generalforsamling den 24. januar hvor nytt styre skal velges. Her er det bare å møte opp hvis du vil stille til styre, være med å bestemme retningen videre eller bare møte hyggelige mennesker.

Vel møtt!

Juleball! :0

Nå som slutten av året nærmer seg raskere enn du klarer å telle til 3.218.400 (antatt 2 tall/s), nærmer også årets største begivenhet seg med stormskritt. NTNUI Swing og Folkedans sitt juleball står for døren lørdan den 04.11 og en bedre grunn finnes ikke for å ta frem kjolen/dressen ut av skapet. Her kan det loves god stemning, god mat og solide muligheter til å danse på selveste Thon Hotel Prinsen. Da blir det gode muligheter for å bli enda bedre kjent med de flotte menneskene som deler den samme interessen som deg og kanskje den søte/kjekke personen som du såvidt våger si hei til på kurs.

Du kan melde deg på her.
Info med flere tall får du her.

Velkommen!
Bilde til JB17

Bli-kjent-fest!

Da som semeseret er godt i gang og det sosiale presset for å få seg venner begynner å virke knusende, kan det meldes om at redningen er rett rundt hjørnet! NTNUI Swing og Folkedans skal nemlig holde en bli-kjent-fest som går av hengslene den 5. oktober på Berg prestegård. Her blir det gode muligheter for å bli kjent med de på kurs som du kun deler noen kleine sekunder med før instruktørene tar kontrollen, samt det samme kjønn som du ikke har gleden av å danse med. Her er det bare å utnytte sjansen til å bli kjent med folk, ikke bare fra andre linjer, men fra alle campusene i Trondheim. Det blir også et spenstig opplegg for å bryte isen.

Tid og adresse finnes på Facebookeventen

Bli-kjent-fest styre

Kursoppstart Høsten 2017

Da er tiden snart kommet for å starte opp igjen med kurs etter en lang sommer. For alle dere som kommer opp til byen nå er det bare å slenge seg med på nybegynnerkurs. Dansing er ikke noe man angrer på å ha lært seg.

Info for Nybegynnerkurs i swing

Vil du ha oversikt over folkedanstilbudet kan gå inn på facebooksiden og se på arrangementene som er utover høsten.