NTNUI Swing og Folkedans

På grunn av koronaviruset er alle våre kurs og treninger avlyst inntil videre. Dette gjelder både interne og eksterne kurs. Følg med på vår Facebookside for oppdateringer. Vi ser frem til situasjonen bedres og vi kan danses igjen.
Ta gjerne kontakt med oss på ntnuisf@gmail.com om det er noe du lurer på!

Vil du lære å danse?

Vi er en av to undergrupper i NTNUI (Norges Tekniske-Naturvitenskaplige Universitetes Idrettsforening) som driver med dans. Vårt område er swing- og folkedans og vi har fokus på det sosiale og gleden av å danse. Hos oss er alle NTNUI-medlemmer velkomne!

Våre treninger

Våre treninger består av ukentlige nybegynner- og videregående kurs i swing, i tillegg til kurs i folkedans.  Vi holder også fridans i swing gjennom hele semesteret.

Eksterne kurs

Vi får mange forespørsler om å holde swing- eller folkedanskurs for linjeforeninger, andre studentorganisasjoner og private aktører. Det gjør vi gjerne! Vi stiller opp med dyktige instruktører og holder kurs i både swing og folkedans.

Arrangementer

Gjennom semesteret arrangerer vi flere sosiale begivenheter for våre medlemmer. Vi har bli-kjent fest, jule- og vår-ball, vi danser oss gjennom folketoget på 17.Mai og arrangerer kakeavslutning mot slutten av semesteret. Vi har også en sosialside på Facebook hvor man kan avtale mer eller mindre spontane sammenkomster.

Noe du lurer på?