Fokus på det sosiale og gleden av å danse

Første kurspåmeldinger er åpnet!

Påmeldingene er publisert på vår Facebookside. Her står også mer informasjon rundt tidspunkt og oppdatert informasjon rundt korona-restriksjoner.
Lær å danse med NTNUI Swing og Folkedans

Vil du lære å danse?

Vi er en av to undergrupper i NTNUI (Norges Tekniske-Naturvitenskaplige Universitets Idrettsforening) som driver med dans. Vi holder swingkurs og folkedanskurs for Trondheims studenter med fokus på det sosiale og gleden av å danse. Hos oss er alle NTNUI-medlemmer velkomne!

Foto: NTNUI Swing og Folkdans (CC BY 4.0)

Våre treninger er på Sit Gløshaugen

Våre treninger

Vi holder ukentlige swingkurs for Trondheims studenter. Våre treninger består av nybegynner-, øvet- og videregåendekurs i swing, i tillegg til kurs i folkedans.  Vi holder også fridans i swing gjennom hele semesteret og i eksamensperioden. Lyst til å finne ut mer om hva vi gjør? Møt opp på fridans og snakk med våre instruktører!

Foto: Ukjent

Vi holder gjerne ekserne kurs for linjeforeninger og andre studentorganisasjoner

Eksterne kurs

Vi får mange forespørsler om å holde swing- eller folkedanskurs for Trondheims linjeforeninger, andre studentorganisasjoner og private aktører. Det gjør vi gjerne! Vi stiller opp med dyktige instruktører og holder kurs i både swing og folkedans.

Foto: NTNUI Swing og Folkdans (CC BY 4.0)

Vi har flere arrangementer gjennom semesteret

Arrangementer

Gjennom semesteret arrangerer vi flere sosiale begivenheter for våre medlemmer. Vi har bli-kjent fest, jule- og vår-ball, vi danser oss gjennom folketoget på 17.Mai og arrangerer kakeavslutning mot slutten av semesteret. Vi har også en sosialside på Facebook hvor man kan avtale mer eller mindre spontane sammenkomster. I 2021 feirer vi også 30 år og i November blir det jubileumshelg med masse aktiviteter!

TBA
September2021
Swingkurs nybegynner oppstart
TBAIdrettsbygget Gløshaugen, Sal 4
TBA
September2021
Swingkurs øvet oppstart
TBAIdrettsbygget Gløshaugen, Sal 3
TBA
September2021
Swingkurs videregående oppstart
TBAIdrettsbygget Gløshaugen, Sal 3
12.-14.
November2021
30-års jubileum
TBA
Solokurs

Foto: Eivind Jølsgard/NTNUI (CC BY 4.0)

Noe du lurer på?

NTNUI