Fokus på det sosiale og gleden av å danse

Vil du lære å danse?

Vi er en av to undergrupper i NTNUI (Norges Tekniske-Naturvitenskaplige Universitets Idrettsforening) som driver med dans. Vi holder swingkurs og folkedanskurs for Trondheims studenter med fokus på det sosiale og gleden av å danse. Hos oss er alle NTNUI-medlemmer velkomne uavhengig av danseerfaring!

Foto: NTNUI Swing og Folkdans (CC BY 4.0)

Våre treninger

Vi holder ukentlige swingkurs for Trondheims studenter. Våre treninger består av nybegynner-, øvet- og videregåendekurs i swing, i tillegg til kurs i folkedans.  Vi holder også fridans i swing gjennom hele semesteret og i eksamensperioden. Lyst til å finne ut mer om hva vi gjør? Møt opp på fridans og snakk med våre instruktører!

Foto: NTNUI Swing og Folkedans (CC BY 4.0)

Eksterne kurs

Vi får mange forespørsler om å holde swing- eller folkedanskurs for Trondheims linjeforeninger, andre studentorganisasjoner og private aktører. Det gjør vi gjerne! Vi stiller opp med dyktige instruktører og holder kurs i både swing og folkedans.

Foto: Eivind Jølsgard/NTNUI (CC BY 4.0)

Vi har flere arrangementer gjennom semesteret

Arrangementer

Gjennom semesteret arrangerer vi flere sosiale begivenheter for våre medlemmer. Vi har bli-kjent fest, jule- og vår-ball, vi danser oss gjennom folketoget på 17.Mai og arrangerer kakeavslutning mot slutten av semesteret. Vi har også en sosialside på Facebook hvor man kan avtale mer eller mindre spontane sammenkomster.

Solokurs

Siste innlegg

3 måneder siden

NTNUI Swing og Folkedans

En flott gjeng som er fornøyd etter andre kursdag på nybegynner kurs🤩👏🏻

Foto: Anna-Marie Bye/NTNUI Swing og Folkedans
... Se merSe mindre

Vis p åFacebook

3 måneder siden

NTNUI Swing og Folkedans

Idrettskavalkade 2022 - kom innom for en dans 🤩

Vi danses!💃🏻🕺🏼

Foto: Anna-Marie Bye/NTNUI Swing og Folkedans
... Se merSe mindre

Vis p åFacebook

Foto: Eivind Jølsgard/NTNUI (CC BY 4.0)

Noe du lurer på?

NTNUI