Fokus på det sosiale og gleden av å danse

Lær å danse med NTNUI Swing og Folkedans

Vil du lære å danse?

Vi er en av to undergrupper i NTNUI (Norges Tekniske-Naturvitenskaplige Universitets Idrettsforening) som driver med dans. Vi holder swingkurs og folkedanskurs for Trondheims studenter med fokus på det sosiale og gleden av å danse. Hos oss er alle NTNUI-medlemmer velkomne!

Foto: NTNUI Swing og Folkdans (CC BY 4.0)

Våre treninger er på Sit Gløshaugen

Våre treninger

Vi holder ukentlige swingkurs for Trondheims studenter. Våre treninger består av nybegynner-, øvet- og videregåendekurs i swing, i tillegg til kurs i folkedans.  Vi holder også fridans i swing gjennom hele semesteret og i eksamensperioden. Lyst til å finne ut mer om hva vi gjør? Møt opp på fridans og snakk med våre instruktører!

Foto: Ukjent

Vi holder gjerne ekserne kurs for linjeforeninger og andre studentorganisasjoner

Eksterne kurs

Vi får mange forespørsler om å holde swing- eller folkedanskurs for Trondheims linjeforeninger, andre studentorganisasjoner og private aktører. Det gjør vi gjerne! Vi stiller opp med dyktige instruktører og holder kurs i både swing og folkedans.

Foto: NTNUI Swing og Folkdans (CC BY 4.0)

Vi har flere arrangementer gjennom semesteret

Arrangementer

Gjennom semesteret arrangerer vi flere sosiale begivenheter for våre medlemmer. Vi har bli-kjent fest, jule- og vår-ball, vi danser oss gjennom folketoget på 17.Mai og arrangerer kakeavslutning mot slutten av semesteret. Vi har også en sosialside på Facebook hvor man kan avtale mer eller mindre spontane sammenkomster. I 2021 feirer vi også 30 år og i November blir det jubileumshelg med masse aktiviteter!

TBA
September2021
Swingkurs nybegynner oppstart
TBAIdrettsbygget Gløshaugen, Sal 4
TBA
September2021
Swingkurs øvet oppstart
TBAIdrettsbygget Gløshaugen, Sal 3
TBA
September2021
Swingkurs videregående oppstart
TBAIdrettsbygget Gløshaugen, Sal 3
12.-14.
November2021
30-års jubileum
TBA
Solokurs

Hu og hei!

Vi har begynt planleggingen av et nytt semester med swingkurs. Tentativt vil vi starte opp alle nivå i månedsskiftet januar/februar, men vi avventer nye smittevernregler 14. januar før vi kan komme med mer informasjon om semesterets kurs.

Hvis du ikke har danset swing før, starter nybegynnerkurset vårt fra scratch. Så her er det bare å henge seg på!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Foto: Eivind Jølsgard/NTNUI (CC BY 4.0)

Noe du lurer på?

NTNUI