NTNUI Swing og Folkedans

Fra 12. oktober har vi endelig fått starte opp igjen med pardans, men med restriksjoner på grunn av koronaviruset. For oppdatert informasjon, følg med på Facebook
Ta gjerne kontakt med oss på swingogfolkedans@ntnui.no om det er noe du lurer på!

Vil du lære å danse?

Vi er en av to undergrupper i NTNUI (Norges Tekniske-Naturvitenskaplige Universitetes Idrettsforening) som driver med dans. Vårt område er swing- og folkedans og vi har fokus på det sosiale og gleden av å danse. Hos oss er alle NTNUI-medlemmer velkomne!

Våre treninger

Våre treninger består av ukentlige nybegynner- og videregående kurs i swing, i tillegg til kurs i folkedans.  Vi holder også fridans i swing gjennom hele semesteret.

Eksterne kurs

Vi får mange forespørsler om å holde swing- eller folkedanskurs for linjeforeninger, andre studentorganisasjoner og private aktører. Det gjør vi gjerne! Vi stiller opp med dyktige instruktører og holder kurs i både swing og folkedans.

Arrangementer

Gjennom semesteret arrangerer vi flere sosiale begivenheter for våre medlemmer. Vi har bli-kjent fest, jule- og vår-ball, vi danser oss gjennom folketoget på 17.Mai og arrangerer kakeavslutning mot slutten av semesteret. Vi har også en sosialside på Facebook hvor man kan avtale mer eller mindre spontane sammenkomster.

Trondheim Kommune innførte i går nye strengere regler for smittevern og det ser dessverre ikke ut til at vi kan danse swing igjen med det første.

Vi håper at restriksjonene som hindrer oss i å danse og kose oss sammen vil bli borte tidlig neste semester. Vi kommer selvsagt til å holde alle informert her, og vi vil reklamere på Campus når det er aktuelt å starte opp igjen.

Vi ønsker alle lykke til med resterende eksamener og innleveringer, og håper alle får en god sommer!

Foto: NTNUI Swing og Folkedans, 2018
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nå går vi inn i ny fase med mindre begrensninger på idretten i Trondheim, hvor voksne kan ha organisert aktivitet i små grupper innendørs. Det er fremdeles krav om minimum 1 meter mellom alle, og vi har desverre ingen kurs eller aktiviteter planlagt innenfor disse rammene.
Vi ser på mulighetene vi har kontinuerlig, og vil fortsette å sende oppdateringer når det skjer forandringer. Vi håper at vi får flere muligheter fremover, og ønsker alle en fin vår.

Bildet er fra Juleballet vårt 2019.
Foto ved Nils Dittrich for NTNUI Blits (@ntnuiblits )
... See MoreSee Less

View on Facebook

Noe du lurer på?