Eksterne kurs

Vi får mange forespørsler om å holde swingkurs for linjeforeninger, studentorganisasjoner og andre private aktører, og det gjør vi gjerne! Vi stiller opp med dyktige instruktører og opplegg tilpasset kursets varighet og ønsket nivå.

Pris: 1000,-/time. Vi anbefaler kurs på to til tre timer.

Prisene gjelder for 2 instruktører og opptil 80 deltakere. Overskrides deltakergrensen må man betale ekstra (10,- per ekstra deltaker per time).

Du kan sende inn forespørsel om eksternkurs via vårt bestillingsskjema. Forespørsel bør sendes inn senest 4 uker før kurset skal holdes.

Ofte stilte spørsmål:

Hvor mye koster et eksternkurs? Vi tar 1000,- per time for opptil 80 deltakere. Deretter 10,- per ekstra deltaker per time

Hvor lenge anbefaler dere at et kurs skal vare? Vi anbefaler at kurset varer fra to til tre timer. Dette er for at vi skal rekke å gå igjennom det mest grunnleggende i tillegg til å lære bort noen kule turer som kan brukes på dansegulvet.

Har dere forslag til lokale? Vi har gode erfaringer med å holde kurs på Realfagparketten og i R10 (Realfagbygget), K5 (Kjemi), KJEL4 (Kjelhuset). I tillegg kan Sal 1, 3 og 4 på Idrettsbygget Gløshaugen brukes, Aerobicsalen og Gymsalen på Dragvoll Idrettssenter, eller Lysholmhallen på Kalvskinnet. Reservasjon må gjøres av bestillende til NTNU Drift eller Sit.

Trenger vi musikkanlegg til kurset? Mange av lokalene nevnt ovenfor har eget musikkanlegg. Vi har i tillegg en høyttaler som kan brukes der det ikke er tilgjengelig.

Hvor lenge i forveien bør vi bestille kurs? Vær gjerne tidlig ute med å bestille kurs, helst minst fire uker i forveien. Dette er for at vi kan sikre at vi har instruktører som kan stille på ønsket tidspunkt og gi dere god tid til å ordne lokale. Våre instruktører bruker også tid på å forberede seg i forkant av kurset, for at kurset skal bli best mulig.

Koster det noe å avbestille kurs? Våre instruktører bruker tid til å forberede seg i forkant av kurs. Avbestilling er gratis så lenge det gjøres innen to uker før kurset skal holdes. Avbestilles kurset senere enn to uker før fakturerer vi 50% av kursprisen. Avbestilling innen 48 timer før kurset faktureres 75% av kursprisen. Unntak er dersom kurset avlyses på grunn av koronarestriksjoner eller andre årsaker som gjør det uforsvarlig at kurset avholdes.

Spørsmål kan sendes til swing-og-folkedans@ntnui.no.

Send forespørsel om kurs her

Foto: Eivind Jølsgard/NTNUI (CC BY 4.0)