Eksterne kurs

I desember og mai-juni er det eksamensperiode. Derfor ber vi om at kurs legges utenfor disse månedene om mulig. Du må gjerne legge inn en kursforespørsel for påfølgende semester allerede nå da vi ofte har stor etterspørsel.

Vi holder gjerne swingkurs for dere! Våre dyktige instruktører har god erfaring med å holde kurs for både linjeforeninger, studentorganisasjoner og bedrifter. Dette pleier å være et populært innslag før både ball og julebord, men også som sosial happening!

Nivået er tilpasset nybegynnere og vi tar dere gjennom det grunnleggende og videre til noen triks man kan imponere med! 🕺💃

Se bestillingsskjema nederst på denne siden.

Ofte stilte spørsmål:

Hvor mye koster et eksternkurs? Kurset koster 4000,- for studentorganisasjoner med opptil 60 kursdeltakere. NTNUI-grupper får 25 % rabatt. Vi anbefaler minst 30 deltakere på kurs. Kurs med flere enn 60 deltakere eller for næringsliv holdes etter avtale. Kontakt oss for et tilbud!

Hvor lenge varer kurset? Kurset varer i to timer. Vi legger inn en liten pause midt i kurset. Her må dere gjerne stille med sjokolade eller liknende for å hjelpe deltakerne med å få opp blodsukkeret igjen 🍫🍬

Har dere forslag til lokale? Vi har gode erfaringer med å holde kurs på Realfagparketten, i R10 (Realfagbygget), LYGYM2 (Kalvskinnet) og K5 (Kjemi). I tillegg kan Sal 1, 3 og 4 på Idrettsbygget Gløshaugen brukes, samt Aerobicsalen og Gymsalen på Dragvoll Idrettssenter, eller Lysholmhallen på Kalvskinnet. Reservasjon må gjøres av bestillende til NTNU eller Sit.

Trenger vi musikkanlegg til kurset? Mange av lokalene nevnt ovenfor har eget musikkanlegg. Vi har i tillegg en høyttaler som kan brukes på Gløshaugen. På lokaler uten musikkanlegg er det bestiller som sørger for dette.

Hvor lenge i forveien bør vi bestille kurs? Vær gjerne tidlig ute med å bestille kurs, helst minst fire uker i forveien. Dette er for at vi kan sikre at vi har instruktører som kan stille på ønsket tidspunkt og gi oss tid til planlegging.

Koster det noe å avbestille kurs? Våre instruktører bruker tid til å forberede seg i forkant av kurs. Avbestilling er gratis så lenge det gjøres innen to uker før kurset skal holdes. Avbestilles kurset senere enn to uker før fakturerer vi 50% av kursprisen. Avbestilling innen 48 timer før kurset faktureres 75% av kursprisen.

Hvilket språk holdes kurset på? Våre kurs holdes kun på norsk, da vi per i dag ikke har et kvalitetssikret opplegg på engelsk. Deltakere på kurs må gjerne stille spørsmål og få svar på engelsk.

Vi er en liten gruppe. Kan vi fortsatt få kurs? Det tar like lang tid å organisere og holde et kurs for 10 personer som for 60. Ettersom prisen blir den samme anbefaler at små grupper slår seg sammen for å få opp antall deltakere. Dere må gjerne dele på kursavgiften. Større grupper er også mindre utsatt for frafall og dårlig kjønnsbalanse.

Hva går kursinntektene til? Kursinntektene går direkte til drift av swinggruppen og er vår eneste inntektskilde. Alle våre instruktørerer er frivillige og får ikke betalt for å holde kurs. Ved å bestille kurs fra oss støtter du dermed vårt idrettstilbud!

Hvordan booke kurs:

  1. Finn en foretrukket og en alternativ dato for kurset
  2. Sjekk at det er ledige lokaler de to datoene
  3. Send inn en forespørsel med dette skjemaet (lenke) minst fire uker i forveien
  4. Vi mottar forespørselen og sjekker om vi har ledige instruktører
  5. Vi svarer på forespørselen på e-post
  6. Vi avholder kurs
  7. Vi sender faktura til bestiller på e-post

Øvrige spørsmål kan sendes til swing-og-folkedans@ntnui.no.

Foto: Eivind Jølsgard/NTNUI (CC BY 4.0)