NTNUI Friidrett Treningsleir 2024

Foto: NTNUI Friidrett – Left to right: Fredrik Warvik, Fredrik Frossdal, Kjell Heinrich, Lars Stømer Grøsvik, Daniel Schjerpen, Maxim Tjøtta, Elise Wallinder, Magnus Steinstø, Kjersti Heinrich, Iselin Eriksen, Henrik Hareide Holstad, Tina Li Segberg Heier, Julie Hallem Iversen, Siri Spetalen

Sola skinner gjennom vinduene på hotellresepsjonen, og det er en godt sliten gjeng som sjekker ut etter 10 dager med løping, sykling og fjelltur.

NTNUI Friidrett har igjen gjennomført sin årlige treningsleir, og vender endelig nesen hjem igjen fra L’Albir utenfor Alicante, Spania. I sydenvarmen har 14 sprekinger holdt koken med en utfyllende treningsplan bestående av langturer, baneøkter, intervaller og rolig restitusjonsjogg. Noen avbrekk ble det likevel tid til, og onsdagen var duket for treningsfri fra løpingen, subsidiert med felles fjelltur til “Alt del Governador”, en nærliggende klippe på 483moh med utsikt utover middelhavet. Noen eventyrlystne medlemmer la også ut på to sykkelturer på ikke mindre enn 100+ kilometer for å utforske nærområdet.

I løpet av uka har likevel ikke alt bare vært fokus på kilometer og puls, og mandagen ble det sosial utflukt til Benidorm på kvelden. Med italiensk middag og bowling fikk alle en pause fra hotell rommets fire vegger, og etter to spill stod Kjell Heinrich som klubbens beste bowler med 158 poeng. Ironisk nok var det bowlingen som slo hardest ut på kroppen hos samtlige, og det tok tid å hente seg inn igjen for resten av løpingen!

Nå er de siste kilometerne avlagt på granitten i L’Albir, og noen morgenfugler tok siste turen opp til det lokale fyrtårnet før sola for å se den bryte horisonten. Ganske straks er vi klare for mer barmhjertig temperatur og trøndersk vær, og ser frem til å vise alle hvor brune og solbrente vi er blitt på treningen på mandag. 

Hu og hei!