Fjellseterløpet 2022

Fjellseterløpet 2022!

30.april 12:00 gikk endelig startskuddet for Fjellseterløpet 2022. Etter måneder med planlegging og hardt arbeid, var det godt å kunne se løpere på startstreken ved Lerkendal stadion igjen. Fjellseterløpet har blitt arrangert helt siden 1987, og tusenvis av løpere har beseiret de 420 høydemetrene og 8 kilometerne opp til Skistua. I år var det 177 løpere som fullførte løpet, og til tross for kaldt og vått vær var stemningen på topp.

I år var det Eva Ingebrigtsen (Bratsberg IL) som, for andre år på rad, vant i dameklassen med 35:11.8 og Simen Ellingsdalen (Steinkjer Friidrettsklubb) som vant i herreklassen med tiden 30:42.1. Gratulerer så mye til dem.

Vi hadde hjelp av flere fantastiske frivillige fra NTNUI Event, NTNUI Roing, NTNUI Friidrett og Røde Kors som skapte både god stemning og trygghet før, under og etter løpet. De hjalp blant annet til med å dele ut startnummer, frakte bagasje, stå løypevakt, dele ut frukt og saft, og heie på løperne fra start til mål.

Til slutt vil vi takke Fjellseterkomiten som gjorde en fantastisk innsats med både planleggingen og gjennomføringen av løpet.

Takk til Anne, Antonio, Erlend, Fredrik, Ida, Maria, Tina, Vivi.

Nå ser vi i NTNUI Friidrett frem til den årlige løpestafetten i Aktiv Campus 2.september.