Futsal Herrer

Futsal er blant de raskest voksende idrettene både i Norge og i verden. Futsal spilles innendørs (5 mot 5, inkludert keeper) med samme banestørrelse og mål som i håndball.

NTNUI Futsal Herrer spiller i vanlig seriespill. Laget trener 3 ganger i uken i tillegg til kamp, og har som mål å være et av landets beste futsallag. Laget består av én treningsgruppe som sesongen 2023/24 har ett lag i Eliteserien og ett lag i 2. divisjon. Gjennom året deltar laget også på flere turneringer både lokalt, nasjonalt og i noen tilfeller internasjonalt. Blant høydepunktene gjennom sesongen er deltakelse på Studentlekene (student-NM) på høsten, hvor vinneren representerer Norge i student-EM sommeren etter.

NTNUI Futsal herrer består av spillere fra alle studieretninger på NTNU. Vi verdsetter både det sportslige fokuset, men også et svært godt sosialt miljø.

Vi har vanligvis opptak av nye spillere ved semesterstart på høsten. Send oss gjerne en melding på Facebook (NTNUI Futsal Herrer) eller Instagram om du er interessert! Det er ingen krav om tidligere futsalerfaring, men man bør ha spilt en del fotball fra før. Det er også spillere på laget som kombinerer fotball og futsal.

Følg lagets reise i Eliteserien og 2. divisjon med oppdaterte tabeller ved å følge lenkene nedenfor:

Kontaktinformasjon
Øyvind Løkke Vie, futsal@ntnui.no
Facebook: NTNUI Futsal Herrer på Facebook
Instagram: NTNUI Futsal Herrer på Instagram