Futsal Damer

NTNUI Futsal Damer består av 30 spillere som sammen trener futsal gjennom hele skoleåret. Vi deltar med to lag i seriespillet i Trondheim, ett i 1.divisjon og ett i 2.divisjon. Høstens store happening er Studentmesterskap i futsal, hvor vi som regel reiser til Oslo eller Bergen for å delta. Her har vi vunnet de siste tre turneringene, og det fører til at vi får delta i Student-EM hver sommer! I 2024 arrangeres EM i Debrecen i Ungarn, og vi gleder oss til å prøve å forbedre fjorårets 4.plass fra Kroatia! I tillegg deltar vi i Norgesmesterskapet og lokale helgecuper som Heimdal Indoor.

Futsal er en sterkt voksende idrett i Norge, hvor flere og flere får øynene opp for denne fantastiske idretten! Derfor er det ekstra stort at Norge endelig har fått sitt første landslag i futsal, hvor vi som lag har med hele fire spillere i første landslagstropp!

Treningstidene våre for 2023/24 er:
Mandag 19:00-20:30 Gløshaugen
Onsdag 18:00-19:30 Dragvoll
Fredag 16:00-17:30 Trondheim Spektrum

Om du er interessert i å prøve ut futsal, så er det bare å ta kontakt med oss enten på Instagram eller Facebook! Vi er alltid interesserte etter å få inn nye spillere som kan bidra sportslig og sosialt inn u gruppa vår!

Lurer du på hvordan lagene gjør det i serien? Oppdatert tabellinformasjon finner du på NFF sine nettsider ved å følge lengene under:

Kontaktinformasjon:

Jon Stian Haukli
472 85 301
jonshaukli@hotmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/ntnuifutsal/
Facebook: https://www.facebook.com/ntnuidamerfutsal