Fadderbarncup

Fadderbarncup er en tradisjonsrik cup som arrangeres i begynnelsen av høstsemesteret. Cupen ble tidligere arrangert av NTNUI-Fotball alene, men har i de senere år vært del av det større arrangementet AktivCampus. Cupens formål er likevel det samme: Å gi nye og gamle studenter et alternativ til ordinære aktiviteter i fadderperioden, som en introduksjon til studentidretten i Trondheim. Her får nye studenter muligheten for å bli bedre kjent med medstudenter og studenter fra andre linjer.

Man trenger ikke være fadder eller fadderbarn for å kunne melde på lag. Lagene består av alt fra kompis- og venninegjenger, spreke faddergrupper og linjeforeningslag. Flere av linjeforeningene stiller med heiagjenger av ypperste klasse, noe som bidrar til å skape en fantastisk ramme rundt turneringen.

Dette er et lavterskelarrangement hvor fokus er på å ha det gøy og bli kjent med nye studenter. Selv om vinnere kåres ønsker vi å skape en cup der alle kan delta og der trivsel går foran det sportslige i tråd studentidrettens ånd. Arrangementet er alkoholfritt.