Cato Seljevold – kamp nr 200

Første spiller på NTNUI volleyball til å nå 200 kamper i den grønne drakta!

Foto: Sorre Haugen

På lørdag spillte samtlige av våre 3 lag i nasjonale serier kamp på hjemmebane, og avsluttet med dette grunnspillet i serien. Til tross for gode, sportslige resultater ønsker vi å rette en ekstra oppmerksomhet mot en ekstraordinær prestasjon. Den 16. mars 2024 ble Cato Sæther Seljevold historisk, som den første spilleren gjennom tidene til å nå 200 kamper på øverste nivå i Norge.

Cato har vært en bauta i NTNUI volleyball, og hans dedikasjon til sporten og klubben har vært en inspirasjonskilde for lagkamerater og supportere.

Trener, Magnus Rodahl sier følgende om Cato: Helt siden Cato kom til klubben har han vært dønn solid i alt han har gjort for klubben, både på og av banen. Nesten aldri skadet, alltid klar for trening og kamp, alltid fokusert og ser alltid sine lagkamerater. Over tiden her har han utviklet seg til å bli en av beste blokkspillerne i landet, tross en relativt beskjeden høyde. Og en dønn pålitelig spiller, som alltid du vet alltid leverer. Han går foran som eksempel og pusher energi i laget når det trengs som mest, og er en lagspiller med stor L. 200 kamper i Eliteserie, NM og NCC står det stor respekt av.

Cato har prestert ekstremt stabilt gjennom alle år i eliteserien. På sitt beste vore den beste midtspelaren i eliteserien (blei kåra til beste midt i 2021-2022 sesongen). Styrken har vore at han har vore blant dei best tekniske og volleyballsmarte midtspelarane i ligaen.

Sigurd Festøy

Foto: Snorre Haugen

Vi ønsker å gratulere Cato Seljevold med denne fantastiske milepælen og takke ham for hans utrettelige innsats og engasjement for NTNUI volleyball. Vi ser frem til å følge hans fortsatte suksess på banen og gleder oss til å se hva fremtiden har å bringe for denne legendariske spilleren.

Cato har i mange sesonger vært en av de mest stabile poengplukkerne på laget, og med rutinen sin lærer han opp yngre midtspillere i hvordan de skal lese spillet til motstanderen for å sette blokka raskt.

Thomas Wold
Cato feiret med datteren Eldrid Sæther Seljevold etter kamp

La oss alle sammen løfte glasset og hylle Cato Seljevold for hans utrolige prestasjon og dedikasjon til volleyballen!