Tryouts og treninger høsten 2021

Er du student i Trondheim og ønsker å spille Innebandy? da ønsker vi deg hjertelig velkommen hos oss. Vi har lag 1-3 hvor enhver finner sin plass om en er erfaren eller aldri har holdt en kølle før. Høsten starter vi med Tryouts i uke 34 og 35. Kampene våre på Dragvoll Cup i slutten av uke 35 er også en del av våre Tryouts. På tredjelagene er det alltid plass gjennom hele året. All trening(og tryouts) foregår i hall B på Dragvoll, klikk her for mer om lag og treningstider.

For å kunne trene med oss trenger du bare eget treningstøy og innesko, alt annet nødvendig utstyr kan lånes hos oss om du ikke har eget.

Har du spilt en eller flere kamper for en annen klubb iløpet av de to siste årene? Da må du melde overgang om du vil spille kamper for oss. Du må få fyllt ut et skjema av deg, din gamle klubb og vår leder (innebandy-leder@ntnui.no), avgiften dobles etter 1. September, klikk her for mer info og skjema.

Gjennom pandemien har det til nå vært vanskelig å få til fysiske sosiale arrangement, men vi tenker å komme igang med det så fort det blir mulig igjen. Vi håper å kunne invitere til høstfest igjen og andre sosiale arrangement i løpet av høsten.

Om du har noen spørsmål er det bare å sende oss en melding på Facebook eller sende en e-post til en av våre sportslige ledere:
innebandy-sportslig-damer@ntnui.no
innebandy-sportslig-herrer@ntnui.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *