Treninger

Grunnet forbudet mot kontaktsport i breddeidretten i forbindelse med koronapandemien, kan vi dessverre ikke trene undervannsrugby for tiden. Vi har svømmetreninger to ganger ukentlig med et begrenset antall deltakere og opprett holder minst én meter avstand mellom alle spillere. For mer informasjon om dette, ta gjerne kontakt med vår oppmann for undervannsrugby på dykkergruppa-uvr@ntnui.no.

Informasjonen nedenfor er den som gjelder til vanlig og som vi håper å komme tilbake til så fort som mulig:

NTNUI-DG har undervannsrugbytrening tre ganger i uka. Undervannsrugby er knallgod og gøy trening så det er bare å hive seg med! Vi trener i Pirbadet.

Vi møter opp en halv time før treningen starter for å snakke, skifte og dusje slik at vi er klar til å hoppe i bassenget når treningstiden starter.

  • Mandag 21:00 til 22:30
  • Onsdag 21:00 til 22:30
  • Søndag 19:00 til 21:30

Kom med badetøy, innsatsvilje og godt humør så kan vi få deg inn i verdens (kanskje) kjekkeste idrett! Maske, snorkel og svømmeføtter får du lånt av oss dersom du ikke har det selv.

Vi bruker appen Spond for å organisere treningene og dersom du har spørsmål eller ønsker å bli med, ta gjerne kontakt med vår oppmann på dykkergruppa-uvr@ntnui.no. Vi sees på trening!