Alumni

Dykkergruppa Alumni (Org.nr 922 235 201) er en interesseorganisasjon for “gamle griser” av NTNUI Dykkergruppa. Organisasjonens formål er å samle og bevare tradisjoner samt historie, gi alumnus en kontaktflate til dagens aktive student-dykkergruppe, og bistå studentene på alle måter “gamle griser” burde bistå om de kan.

Har du vært medlem av NTNUI Dykkergruppa, så anbefales du på det sterkeste til å bli medlem i Dykkergruppa Alumni når du flytter avgårde, ut i den store vide verden. Årlig medlemsskap ligger på minimum 200 NOK, valgfritt øvre nivå, og innbetales enn så lenge via Vipps (Dykkergruppa Alumni #625801) eller direkte på konto (4212 59 12065 / IBAN: NO4442125912065 og SWICT/BIC: SPTRNO22). Ved førstegangsregistrering, vennligst fyll ut skjema https://forms.gle/osrbVpHCbbLuSEhx7. Vi kommer ikke til å sende mye epost, men det er greit å ha en kommunikasjonskanal til medlemmer.

Et krav er at du må ha avsluttet utdanning, men det er ikke krav om at utdanningen er fullført. Et annet krav er at du har vært/er medlem i NTNUI Dykkergruppa, NTHI Dykkergruppa, Dykkergruppa HISSI eller PSK Kupla. Dette står oppført i vedtektene for organisasjonen.

Stiftet 29.09.2017 på DG Genfors #52, ett stykk trikset klede ble signert etter en rose, eller var det to. Offisielt ble det påfølgende papiret signert 24.08.2018, og alt ble registrert 28.10.2019. Denne siden ble etablert 27.09.2020. I god gammeldags DG-ånd tar ting tid; godt å vite at selv “gamle griser” har mange år igjen med samlet trofast tjeneste i DG sitt navn, gryntende fra rosekroken på Dypet eller fra andre land.

Disponering av middler vil skje etter allmøtets bestemmelser, i henhold til vedtekter som kan leses her https://drive.google.com/file/d/1ZWCV8wsNtvDD7yU3AcfNLnS4w8WcxR-g/view, med hovedformål å støtte opp under NTNUI Dykkergruppa og de økonomiske behov som måtte finnes der. Allmøtet er åpent for medlemmer, og holdes innen utgangen av Februar.

Styret består for tiden av:
Leder Martin Røyrhus Rønning
Økonomiansvarlig Preben Jensen Hoel
Støttegris Joakim Skjefstad

Styret kan kontaktes per epost: styret ( at ) alumni.dykkergruppa.no