Bli med

Så, er du gira på å bli med på tur? Flott! Nedenfor finner du  (forhåpentligvis) alle svarene til spørsmål du har.

Hvordan blir jeg bli medlem?

Lett! Det er bare to steg. Her er en guide du kan følge. Alle linker er under

  1. Først må du bli NTNUI-medlem. Følg linken for å velge medlemskap. Du trenger kun NTNUI medlemskap, men SIT har en pakke der du får begge deler til 175 kroner i måneden. Da har du også tilgang til treningssentre etc.

2. For å melde deg inn i Ski og Fjellsport gruppa så går du inn på linken. Første gangen du logger inn må du trykke på “aktiver bruker”. Da kan du lage et passord til brukeren din. Dette forutsetter at du har registrert NTNUI medlemskap. Når du har logget inn går du på finn gruppe, ski og fjellsport, og trykker på “bli med”. Når du har meldt deg inn blir du automatisk lagt til i vår epost gruppe. Du skal motta en velkomstmelding som bekreftelse. Hvis du ikke får den så ta kontakt med IT-ansvarlig

Hvordan kan jeg bli med på turene?

Under Aktiviteter finner du kalenderen vår med planlagte turer.

  • Rundt to uker før turen vil du motta en epost med en påmeldingslink og videre informasjon om turen. Her må du bare klikke på linken og fylle ut skjemaet om du vil være med. 
  • Minst 1 uke før turen vil du motta en ny mail med svar på om du fikk plass på turen eller ikke. Her får du også beskjed om tid og sted for turplanleggingsmøte. 

Etter planleggingsmøtet vil du forhåpentligvis være klar for en fantastisk tur!

Join oss på slack!

Har du tekniske problemer med registrering, innlogging eller annet? Sjekk at du har et gyldig NTNUI medlemmsskap. Vent et par dager hvis du akkurat har registrert deg. Send mail til IT ansvarlig (ligger under kontakt)