Velkommen til Ski og Fjellsport

Ski og Fjellsport er en av NTNUIs undergrupper innen friluftsliv. Gruppen fokuserer mest på skiturer (fjellski og Randoneeski) samt fotturer, men vi driver også med mange andre aktiviteter ute i naturen.

NYHET! Bli med på vår Slack! Info under bli med

Hva kan jeg gjøre på denne nettsiden?

Hva driver vi med? 

Helgeturer

I løpet av året arrangerer vi ulike turer – nesten hver helg. Enkelte helger kan det til og med være 2-3 turer. Dette inkluderer turer på bre, til fots, på skøyter, klatreturer, skiturer, samt andre fantastiske turer. De fleste turene inkluderer overnatting, enten i telt/lavvo, hytte, hengekøye eller under åpen himmel. Bli med, meld deg på vår mailliste og bli med på tur!

Ukentlige sosiale aktiviteter

Vi har verdens beste sosial komitee som arrangerer flere ukentlige aktiviteter som løping, buldring, skiturer i marka eller ta en øl sammen på samfunnet. Sjekk ut vår oversikt og facebookside for å holde deg oppdatert på neste arrangement.

Bli turkoordinator

Du kan bli med på tur eller engasjere deg mer ved å bli turkoordinator! Som turkoordinator kan du arrangere og dra på drømmeturen sammen med mange andre likesinnede Ski og fjellsport’ere. Vi har også masse utstyr tilgjengelig som kan brukes på turene.