Velkommen til Ski og Fjellsport

Ski og Fjellsport er en av NTNUIs undergrupper innen friluftsliv. Gruppen fokuserer mest på skiturer (fjellski og Randoneeski) samt fotturer, men vi driver også med mange andre aktiviteter ute i naturen. Mer…

Hva kan jeg gjøre på denne nettsiden?

Hva driver vi med? 

I løpet av både vår- og høstsemesteret arrangerer vi ulike turer – nesten hver helg. Enkelte helger kan det til og med være 2-3 turer. Dette inkluderer turer på bre, til fots, på skøyter, klatreturer, skiturer, samt andre fantastiske turer. De fleste turene inkluderer overnatting, enten i telt/lavvo eller hytte, men nettene tilbringes også i hengekøye eller under åpen himmel. Noe for enhver smak med andre ord! Til turkalenderen.

Du kan bli med på tur eller engasjere deg ved å bli turkoordinator! Altså- du slipper å dra på drømmeturen alene, men kan heller reise med likesinnede naturelskere. Vi har også masse utstyr tilgjengelig som kan brukes på turene. 

En kveld i uken møtes vi for å ta en øl, jogge, buldre eller gå en tur på ski sammen. Der kan man både snakke om planlagte og gjennomførte turer. Til sosiale arrangementer.

Vi har en sponsor

Vi har en rabattavtale med Skandinavisk Høyfjellsutstyr, og som medlem av NTNUI Ski og Fjellsport får du opptil 15% rabatt om du handler i butikken deres her i Trondheim. Det eneste du trenger å gjøre er å vise NTNUI klistremerke for å få rabatten.