Velkommen til Ski og Fjellsport

Ski og Fjellsport er en av NTNUIs undergrupper innen friluftsliv. Gruppen fokuserer mest på skiturer (fjellski og Randoneeski) samt fotturer, men vi driver også med mange andre aktiviteter ute i naturen.

NYHET! Bli med på vår Slack! Info under bli med

Hva kan jeg gjøre på denne nettsiden?

Hva driver vi med? 

Helgeturer

I løpet av året arrangerer vi ulike turer – nesten hver helg. Enkelte helger kan det til og med være 2-3 turer. Dette inkluderer turer på bre, til fots, på skøyter, klatreturer, skiturer, samt andre fantastiske turer. De fleste turene inkluderer overnatting, enten i telt/lavvo, hytte, hengekøye eller under åpen himmel. Bli med, meld deg på vår mailliste og bli med på tur!

Ukentlige sosiale aktiviteter

Vi har verdens beste sosial komitee som arrangerer flere ukentlige aktiviteter som løping, buldring, skiturer i marka eller ta en øl sammen på samfunnet. Sjekk ut vår oversikt og facebookside for å holde deg oppdatert på neste arrangement.

Bli turkoordinator

Du kan bli med på tur eller engasjere deg mer ved å bli turkoordinator! Som turkoordinator kan du arrangere og dra på drømmeturen sammen med mange andre likesinnede Ski og fjellsport’ere. Vi har også masse utstyr tilgjengelig som kan brukes på turene. 

Ski og fjellsport Facebook posts

2 days ago

NTNUI Ski og fjellsport

Regnværet satte ingen stopper på humøret til denne gjengen forrige helg☔️🌧
‎‏‏‎ ‎
Til tross for at Romsdalseggenturen ikke kunne gjennomføres som planlagt, fikk vi ei helg fylt med tur, vær og hyttekos i Romsdalen. Vi hoppa over bekker som hadde blitt til elver og så utallige fossefall på lørdagens tur. På søndag lekte vi turister ved Trollstigen og dro til Dovre (eneste stedet i Trøndelag uten nedbør) for en tur i fantastiske høstlandskap.
‎‏‏‎
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi har ukentlige treningsøkter🏋️‍♂️⚽️🏃‍♂️

Hver mandag 18:30-19:30 finner du oss i sal 4 på SIT Gløshaugen. Øktene vil være ulike for hver uke, men styrkeøvelser og forskjellige typer ballspill er gjengangere🤩

Du må være SIT medlem for å få tilgang til treningsøktene.
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

NTNUI Ski og fjellsport

Altså🤩 Bli-kjent turen 2022 kommer til å bli husket som en skikkelig innertier!
‎‏‏‎ ‎
Helga besto av nye vennskap, tidenes teltplass, ringenes herre stemning på fjellturene, bålkos, utsikt, sol og sau. Vi fikk også en liten smakebit på nordlyset✨ Med andre ord er lista lagt skyhøyt for resten av semesteret!
... See MoreSee Less

View on Facebook