Velkommen til Ski og Fjellsport

Ski og Fjellsport er en av NTNUIs undergrupper innen friluftsliv. Gruppen fokuserer mest på skiturer (fjellski og Randoneeski) samt fotturer, men vi driver også med mange andre aktiviteter ute i naturen.

NYHET! Bli med på vår Slack! Info under bli med

Hva kan jeg gjøre på denne nettsiden?

Hva driver vi med? 

Helgeturer

I løpet av året arrangerer vi ulike turer – nesten hver helg. Enkelte helger kan det til og med være 2-3 turer. Dette inkluderer turer på bre, til fots, på skøyter, klatreturer, skiturer, samt andre fantastiske turer. De fleste turene inkluderer overnatting, enten i telt/lavvo, hytte, hengekøye eller under åpen himmel. Bli med, meld deg på vår mailliste og bli med på tur!

Ukentlige sosiale aktiviteter

Vi har verdens beste sosial komitee som arrangerer flere ukentlige aktiviteter som løping, buldring, skiturer i marka eller ta en øl sammen på samfunnet. Sjekk ut vår oversikt og facebookside for å holde deg oppdatert på neste arrangement.

Bli turkoordinator

Du kan bli med på tur eller engasjere deg mer ved å bli turkoordinator! Som turkoordinator kan du arrangere og dra på drømmeturen sammen med mange andre likesinnede Ski og fjellsport’ere. Vi har også masse utstyr tilgjengelig som kan brukes på turene. 

Ski og fjellsport Facebook posts

Er du du gira på å bli med i Ski og Fjellsport styret? Se hit!
‎‏‏‎ ‎
Vi søker en ny økonomiansvarlig. Som kasserer har du kontroll på inntekter og utgifter, og er behjelpelig med å finne svar på andre økonomiske spørsmål gruppa måtte ha💸
‎‏‏‎ ‎
I tillegg blir du selvfølgelig en del av en fin gjeng med samme interesser som deg🏔⛷
‎‏‏‎ ‎
Vi understreker at det ikke kreves erfaring med lignende arbeid, men det er viktig at du er strukturert og hjelpsom. Og om du er ny i gruppen, søk gjerne likevel🙌🏼 søknadslinken finner du i bio!
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

NTNUI Ski og fjellsport

Noen turer husker man litt bedre enn andre. Fra Sweden to Hell er en sånn type tur🛶
‎‏‏‎ ‎
Med noe lav vannstand i dei første vassdragene måtte vi gå litt lengre enn planlagt, men vi fikk absolutt nok tid i packraftene på den siste dagen! Søndagen bydde på mange timer på Stjørdalselva med spennende stryk gjennom en lang og fin dal. Ellers sitter alle igjen med mange ulike inntrykk!
‎‏‏‎ ‎
#ntnui #skiogfjellsport #skiogfjell #vigjørdetpåelva
... See MoreSee Less

View on Facebook

I oktober gikk vi en veldig fin tur over fjellryggen som går rundt Tustna, og koste oss masse med lavvo og bål!
‎‏‏‎ ‎
#ntnui #skiogfjell #skiogfjellsport #vigjørdetpåfjellet
... See MoreSee Less

View on Facebook