Velkommen til Ski og Fjellsport

Ski og Fjellsport er en av NTNUIs undergrupper innen friluftsliv. Gruppen fokuserer mest på skiturer (fjellski og Randoneeski) samt fotturer, men vi driver også med mange andre aktiviteter ute i naturen.

Se alle våre turer her!

Hva kan jeg gjøre på denne nettsiden?

Hva driver vi med? 

Helgeturer

I løpet av året arrangerer vi ulike turer – nesten hver helg. Enkelte helger kan det til og med være 2-3 turer. Dette inkluderer turer på bre, til fots, på skøyter, klatreturer, skiturer, samt andre fantastiske turer. De fleste turene inkluderer overnatting, enten i telt/lavvo, hytte, hengekøye eller under åpen himmel. Bli med, meld deg på vår mailliste og bli med på tur!

Ukentlige sosiale aktiviteter

Vi har verdens beste sosial komitee som arrangerer flere ukentlige aktiviteter som løping, buldring, skiturer i marka eller ta en øl sammen på samfunnet. Sjekk ut vår oversikt og facebookside for å holde deg oppdatert på neste arrangement.

Bli turkoordinator

Du kan bli med på tur eller engasjere deg mer ved å bli turkoordinator! Som turkoordinator kan du arrangere og dra på drømmeturen sammen med mange andre likesinnede Ski og fjellsport’ere. Vi har også masse utstyr tilgjengelig som kan brukes på turene. 

Ski og fjellsport Facebook posts

4 weeks ago

NTNUI Ski og fjellsport

Flott å avslutte rando sesongen med fint vær og kunne gå i shorts/t-skjorta☀️
‎‏‏‎ ‎
Vi ble den siste gruppa som fikk en randonee topptur ved Storlidalen, Oppdal. Forholdene var så fine at vi måtte ta oss to turer hver dag😉
‎‏‏‎ ‎
#skiogfjell #skiogfjellsport #ntnui #vigjørdetpåfjellet
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

NTNUI Ski og fjellsport

Trodde du vi hadde lagt skia på hylla for sesongen? Ånei, du🙌🏼
‎ ‎
Denne gjengen benytta seg av en siste sjanse til å stå på ski, så de tura til Nerskogen. På lørdag gikk de til Jøldalshytta og på søndag prøvde de seg på Svarthøtta🏡
‎ ‎
Kan rapportere om god stemning på både hytta og til fjells, til tross for all slags vær og føre☀️🌨🌪
‎ ‎
#skiogfjell #skiogfjellsport #vigjørdetpåfjellet #ntnui
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi drømmer oss tilbake til årets skifestival mens vi sitter på lesesal💭🌄🏂 Øksendal sørga for puddersnø, perfekt vær og heidundranes stemning! Takk for noen fantastiske dager BSI Friluft.
🎥: Maximilian Gretler
... See MoreSee Less

View on Facebook