Personvern

NTNUI skal være Norges fremste idrettslag på IT og personvern. Et viktig punkt her er samtykke ved foto og video. Under finner du informasjon om hvordan vi i Blits håndterer samtykke på våre oppdrag og hva som gjelder for deg som arrangør eller privatperson.

Som privatperson

Samtykke

Ved å godta at NTNUI tar bilder og video av deg, godtar du at vi bruker bildene og videoene i markedsføringssammenheng og deling av bildene med våre partnere. Bildene og videoene vil bli lagt i vårt mediearkiv og på vår YouTube-kanal med Creative Commons BY 4.0 lisens som gir fritt gjenbruk mot kreditering. Dette betyr at andre aktører vil ha tilgang til å bruke bildene vi tar kun ved å kreditere NTNUI og fotografen. NTNUI tar seg retten til at noen bilder/videoer vil bli begrenset til copyright lisens hvis det er nødvendig.

Ønsker du å trekke samtykke kan du gjøre det ved å fylle ut dette skjemaet. Legg gjerne ved lenker til bildende du ønsker å trekke samtykket fra slik at vi kan gjøre jobben enkel. Hvis bildet er brukt av en annen aktør enn NTNUI er vi behjelpelige med å prøve å få det ned, da rett til eget bilde står sterkt i medieloven. Legg til info om dette i ekstra feltet i skjemaet.

Som arrangør

Samtykke

Som arrangør på et arrangement eller trening i NTNUI-regi, eller en annen anledning hvor NTNUI Blits er involvert, har du et ansvar for at GDPR-loven følges. Merk at dette gjelder uavhengig av om Blits er med på oppdraget eller om dere tar bilder og video internt som publiseres på nett.

Les mer om hva du må gjøre som arrangør på NTNUIs Wiki her (ekstern lenke).