Utlån – Elv

Hvem kan låne

Har du betalt treningsavgift for i år? Har du tatt nybegynnerkurs elv?

Da kan du låne utstyr til privatturer fra Nidelven og alle turer som er offisielt arrangert av NTNUI Padling. Når du låner utstyr SKAL det registreres med QR-koden for check-out når du låner utstyret, og QR-koden for check-inn når du leverer utstyret igjen. QR-kodene henger på boddørene på Skansen.

Generelle regler

Klubbutstyr skal ikke brukes på elver over grad 4.

Du må være fysisk og mentalt skikket til å padle for å få låne klubbutstyr.

Erstatning

Det er ingen erstatningskrav ved ødeleggelse/misting av utstyr på NTNUI arrangerte turer, så lenge dette blir gitt beskjed om ved check-inn. Enten igjennom QR-koden for check-inn eller ved å gi direkte beskjed til elvesjef.

Det er 80% erstatningskrav ved ødeleggelse/misting av utstyr på privatturer, med mindre ødeleggelsen anses som slitasje. Dette gjelder bare hvis utstyrslånet ble registrert igjennom QR-koden ved dagsturer fra Skansen/Nidelven, eller om utstyrslånet til privatturer andre steder er forhåndsgodkjent av elvesjef/havsjef. 

Det er 100% erstatningskrav ved ødeleggelse/misting av utstyr på privatturer hvis utstyrslånet ikke er registrert eller forhåndsgodkjent.

God tur 😊

Nidelva-tur

Skann QR-koden for utsjekk og innsjekk (hengende på innsiden av døren). Alle kajakkene er nummerert.

Utlån til ikke-medlemmer

Vi åpner for å ta med seg padlere utenfor NTNUI padling på tur. Det koster 100kr/gang, betales med vipps og registreres ved å bruke QR-koden som henger på døra på Skansen.

KRAV:

  1. Du som tar padleren med på tur har gyldig medlemsskap i NTNUI padling
  2. Padleren har grunnkurs innen gjeldende padlegren eller du er aktivitetsleder og ansvarlig for vedkommende på turen
  3. Padleren er innforstått med at padling kan medføre risiko og at privatturer skjer på eget ansvar

Padleren registrerer seg selv og båten hen låner på QR kode før og etter padling

Link til utlånsskjema (klikk her)

Annen tur

Planlegger du å låne utstyr til andre elver eller over flere dager må du søke Elvesjef. Registrer forespørselen din i skjemaet under i forveien.


Vedlikehold

Etter bruk:

  • Tøm båter for vann.
  • Heng opp utstyr på angitte plasser.
  • Heng opp kasteliner til tørk. (linen ut av posen).

Gyro-desinfisering

Skal du padle i andre elver enn Nidelva må du sjekke om elven er smittet av lakseparasitten Gyrodactylus salaris (Gyro). Dersom elven er gyro-infisert må utstyret desinfiseres etter bruk. Ta kontakt for mer informasjon rundt hvordan dette gjøres.

Skader og mangler

Oppdager du nye skader eller mangler på elveutstyr eller boden, meld fra i skjemaet under eller send melding til elvesjef. Elveutstyret forventes å gå gjennom tøffe forhold, skader er forventet og dekkes av klubben. Uaktsomhet dekkes ikke.